Classroom of the elite 2. Sezon 11. Bölüm izle - AnimeG

Classroom of the elite 2. Sezon 11. Bölüm izle

Classroom of the elite 2. Sezon 11. Bölüm izle

Classroom of the elite 2. Sezon 11. Bölüm izle


Animenin incelemsini okumadan önce animeyi izlemenizi tavsiye ediyorum aşağıdan Classroom of the elite 2. sezon 11. bölüm izleyin.



Classroom of the elite 2. sezon 11. bölüm



Kendini yönetemeyen kişi köle olmaya mahkumdur.

Classroom of the elite 2. Sezon 11. Bölüm İncelemesi

Classroom of the elite 2. sezon 11 bölüme Ryuen in d sınıfı baskını ile başlıyor. Ryuen in bu baskını D sınıfı dahisini bulmak adına oynanan küçük bir oyun. Ryuen'ın sınıf baskını ardından  Koenji sınıfı terk ediyor ve Ryuen, Koenjinin peşinden adamlarını  yolluyor.
ryuen vs koenji


Koenji yi yanlız bırakmayan sınıf arkadaşları da olaya dahil olmak için Koenjiyi takip ediyorlar.

sonraki sahnede Ryuen'in, Koenji yi sorguladığı sahneyi görüyoruz.
 
Kısaca bu sahnede D sınıfı dahisi olup olmadığını soruyor. Koenji de bu kadar dar görüşlü olduğu için Ryuen ile dalga geçiyor. Koenji ile işi biten Ryuen, D sınıfı dahisini bulmak için bir yem daha atıyor bu sahnede Kei yemi yutuyor ve D sınıfı dahisini söylemesi için bir takım işkenceler uygulanıyor fakat tık yok kız sağlam bordo bereli işkencesine karşı dirayetli çıkıyor, tek kelime etmeden animenin 11. bölümü sonlanıyor.
karuizawa kei


Classroom of the elite 2. Sezon 12 Bölümde neler olacak

Classroom of the elite 2. sezon 12. bölümde noveli okuyanlarında bildiği gibi benimde beklediğim Ayanakoji vs Ryuen bölümü gelicek bakalım bunu animeye nasıl işleyecekler çoğu konu hızlı geçilse de bu bölümün biraz daha yavaş işleneceğini düşünüyorum çünkü LN okuyucularının çoğu bu bölümü merakla bekliyor.
Fikirlerinizi Belirtin.