Classroom of the elite 2. Sezon 10. Bölüm İncelemesi - AnimeG

Classroom of the elite 2. Sezon 10. Bölüm İncelemesi

Classroom of the elite 2. Sezon 10. Bölüm İncelemesi

Classroom of the elite 2. Sezon 10. Bölüm İncelemesi


Animenin incelemsini okumadan önce animeyi izlemenizi tavsiye ediyorum aşağıdan Classroom of the elite 2. sezon 10. bölüm izleyin.


Classroom of the elite yeni sezonda pek çok detayı atlamış. Bu bölümde de bunun eksikliği vardı mesela c sınıfının d sınıfını sorguya çektiği bazı sahnelerde Koenji nin gizli deha olup olmadığı konusu tartışılmıştı  o sahne dahi atlanmış anime hızlı işlenmek istendiğinden midir yoksa gereksiz gördüklerinden mi bilmem ama bu sahnelerin var olduğunu bilen birisi için aslında baya boş geçiyor bölümler tabi bu novelden uzak okuyucu ve izleyiciler için pek problem olmayacaktır.
Koenji



Çizimleri bir kenara bırakalım, sanki stüdyonun acelesi varmış gibi her bölüm daha kötü hale geliyor. Sanırsın ki süreleri yokmuş ta son güne ödev yetiştiren öğrenciler gibi her bölüm daha kötü çizimlerle geliyorlar. Classroom of the elite 2. sezon çizimleri vasat denebilir.

Çizimlerin dışında noveli bilmeyen biri için yorumlamak gerekirse bu bölümde ana kahramanımız,  ayanokoji nin daha karanlık yönü işlenmiş ki çoğu izleyici bu yönünü sevdiğinden hala animeye devam ediyor bunu vermeleri iyi olmuş.

Ayrıca yine animede ilk kez ayanokoji nin babasını ve okul müdürünü görüyoruz bu sahnelerde ki konuşmalarda gayet dinlemesi ve izlemesi keyifli sahnelerdi. Ayanokojinin babasına karşı duruşu ve Ayanokoji nin babasının otoritesi güzel işlenmişti.
Ayanokoji nin babası



Bu bölümde ayanokojinin şüphelendiği gibi D- sınıfı öğretmeni A sınıfına çıkmakla kafayı bozmuş bir manyak olduğu ortaya çıkıyor ve ayanokoji öğretmenini yalanını doğrulayınca öğretmenine de racon kesip olay yerinden uzaklaşıyor.

Bu bölüm benim en sevdiğim bölüm oldu. Dediğim gibi ben bu animeyi zaten hain, zeki, güçlü yönü olan ana karakter için izliyorum ve bu karakterler ön plana çıkınca anime benim için daha da keyifli hale geliyor.

Fikirlerinizi Belirtin.