Anime İncelemesi Classroom of the Elite - AnimeG

Anime İncelemesi Classroom of the Elite

Anime İncelemesi Classroom of the Elite

Anime İncelemesi Classroom of the Elite


Stüdyo: Lerche
Bölüm Sayısı: 12 Bölüm
Tür: Okul, Psikoloji, Dram
Anime Puanım: 7
MAL Puanı: 7,93
Classroom of the Elite,

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru (My Teen Romantic Comedy) Animesiyle bazı yönlerden benzeyen bir anime.


Söylentilere göre fazlasıyla lüks olarak bilinen öğrenci yetiştirme tarzı diğer okullardan çok farklı olan öğrencilerin bakımdan maddi duruma kadar her şeyini karşılayan inanılmaz bir okul, peki ya gerçekler her şey söylentilerdeki kadar güzel mi ? devamı inceleme  kısmında.
Anime İncelemesi Classroom of the Elite

Anime'nin Konusu

Ülkedeki en gelişmiş tesislere sahip olan Ikusei Lisesi'nin öğrencileri, üniversiteye girme ya da iş bulma konusunda neredeyse hiçbir zaman sıkıntı çekmemektedir. Kısacası bu lise tam da hayallerinizdeki gibidir. Tek bir farkla. Bu ayrıcalıklardan yalnızca en üstün öğrenciler faydalanmaktadır. Kahramanımız Kiyotaka Ayanokōji da bu liseye kayıt olmak için başvuranlar arasındadır. Fakat dikkatsizliği yüzünden başarısız olarak "çöplerin sınıfı" olarak adlandırılan D sınıfına atılır. Ne var ki burada tanıştığı Suzune Horikita, Kikyō Kushida ve diğer iki öğrenciyle beraber Kiyotaka’nın durumu da yavaşça değişmeye başlayacaktır.

Classroom of the elite Anime İncelemesi

Anime'nin Çizimleri

Animenin Çizimlerinin İyi olduğunu düşünüyorum  çizimlere dair bir eksiklik görmedim Çizim anime için ne kadar önemli olsa da Hikaye daha önemlidir bu anime'de hikayede gayet iyi yazılmış, kendini izlettiren bir anime.  Animede sabit bir mekandan fazla durmuyor sürekli mekan değiştirmesi bence iyi bir şey çünkü sürekli aynı mekanda çekilen animeler göz yorabiliyor bazen.
Classroom of the Elite Anime İncelemesi


Anime'nin Müzikleri
Animenin Ending ve opening'leri özel bir yanı yok müziklerin hiç birini hatırlamıyorum akılda kalıcı değil yani elde tutulur kaliteli bir iş yok maalesef müziklerde

Kişisel Görüşüm

Spoilerr !!!!! Animeyi İzlemeyenler Burayı Atlayabilir

Konu A sınıfına yükselmek olsa da 12 bölümde sadece çok ufak bir yol kat ettiler sanki anime gerçek konuyu değilde gerçek konuyla alakası olmayan bölümleri fazla tutmuş A sınıfına yükselmektense yan karakterlerin hikayeleri anlatılmış ki bu final de biraz üzüyor. neredeyse hiç yol kat edemeyen 3 ana rol var.
İçimi yakan diğer konuysa, Ayanokouji 12 Bölüm boyunca karakteri uçurdular ufak ufak kesitler verdiler izleyici heyecanlandırdılar ama, adam akıllı sadece bir bölümde Ada bölümünde zeka sını ve kurnazlığını kullandı bir bölüm yetti mi HAYIR.
Animenin, son bölümünün son sahnesi çok etkileyiciydi resmen anime yeni başlıyor diye başlık atmışlardı. Yeni sezonun efsane olacağını düşünüyorum 1. sezonu izleyenler zaten 2. sezonu da izleyecektir çünkü animenin sonunda Welcome to the Classroom of the EliteYazısı çıktı bu da animenin yeni başladığı anlamına geliyor olsa gerek.


Karakterler

3 Ana karakterimiz var bunlar

Kiyotaka Ayanokouji

Kiyotaka Ayanokouji, dışarıdan bakıldığının aksine oldukça tehlikeli insanları sadece araç olarak gören çok tehlikeli bir olan, başkalarıyla pek fazla konuşmayan, kendini sınıftan izole eden pek göze çarpmayan bir öğrencidir. yüzünden hiç bir şey anlaşılmaz tam bir Poker Face. Okula yerleşirken tüm sınavlardan ortalama puan alıp D sınıfına yerleşmiştir. 

"Bu dünyada kazanmak her şeydir. -Kiyotaka Ayanokouji"
Classroom of the Elite Anime İncelemeleri

Suzune Horikita

Ayanokouji'nin yanında oturan, Horikita'nın amacı abisini yakalamak A sınıfına yükselmektir arkadaşlık kurmak onun için zayıflıktır arkadaşları yük olarak görür bu yüzden sınıftakilerle pek iletişim kurmaz
Clasroom of the Elite 2. sezon

Kikyou Kushida

Horikita'nın tam tersi olan, Kushida Sınıftaki tüm erkek ve kızlar arasında en popüler olanıdır herkesle arkadaş olmayı ister Horikita onunla ilgilenmese'de Kushida Horikita ile iyi geçinmeye çalışır kişiliği sınıftakinden çok farklıdır

Clasroom of the Elite Hakkında

NOT : 2. SEZON HAKKINDA BİLGİLER VAR AMA DOĞRULUK PAYI NE KADAR BİLMİYORUM




Fikirlerinizi Belirtin.