Geçmişe Dönen Ana Karakterlere Sahip En İyi Webtoonlar - AnimeG

Geçmişe Dönen Ana Karakterlere Sahip En İyi Webtoonlar

Geçmişe Dönen Ana Karakterlere Sahip En İyi Webtoonlar

Reenkarne Olmuş Ana Karakterlere Sahip Webtoonlar

Modern fantezi webtoonları, kahramanlarını geçmiş benliklerine döndürülme konusu baya sevilir. İşte Geçmişe Dönen Ana Kahramanlara Sahip En İyi Webtoonlar.


Geçmişe Dönen Ana Karakterlere Sahip En İyi Webtoonlar

Geçmişe dönen ana karakter, modern webtoon'larda oldukça yaygın bir temadır. Zaman yolculuğu son yıllarda sürekli popülerlik kazandığından, belirli bir noktada yaratıcılar arasında favori konu haline gelmiş gibi görünüyor.


Bununla birlikte, çok sayıda dizi bu hikayeyi kullandı ve üzerine kendi benzersiz örnekler koydu. Çok sayıda başlığa sahip olmak, okuyucular için geniş bir seçenek yelpazesi anlamına gelse de, bu dizilerin büyük bir kısmı, mecazın popülaritesinde sadece ucuz bir nakit kapma girişimidir.

Bu yüzden burada, izlemeye değer, geçmişe dönen ana karakterlerin yer aldığı birkaç webtoon var.

Doom Breaker

Doom Breaker

Önemli miktarda güç toplamaya çalıştıktan sonra, Zephyr'in çabaları istenilen
sonuçları vermez. Yoldaşları kötülüğü yok etme girişimlerinde hayatlarını kaybettiler ve insanlığın beyhude mücadelesinde yalnızca Zephyr kaldı. Ne yazık ki, amaçlarına ulaşmak için tek başına kalan Zephyr yeterli değildir. Sonunda yıkım tanrısı Tartarus'un ellerinde sonunu bulur. Zephyr'in her şeyin kaybolduğunu düşündüğü an, tanrılar ona bir şans daha verir. Mücadelesini eğlenceli bulurlar ve onu on yıl geçmişe gönderirler. Zephyr, eski hayatından edindiği bilgilerle önceki benliğini aşmalı ve hikayenin gidişatını değiştirmelidir.

Return to Player

Return to Player

Gizemli tanrılar aniden ortaya çıkıp dünyadaki herkesi çarpık oyunlarının oyuncuları haline getirdiğinde, Sehan Kim kendini yeni ve kötü bir ortama uyum sağlarken bulur. Hayatta kalabilmek için canavarları öldürmek zorunda kalıyor, bu da onu daha güçlü bir oyuncu yapıyor. Aradan on yıl geçer ve oyun sonunda sona erecektir, ancak Sehan hayatta kalan tek oyuncudur. Daha sonra kendisine yeni bir oyuna başlamak için ilginç bir seçenek sunulur. Teklifi kabul ettiğinde, kendisini birkaç ikramiye ve ilk oyununun sağlam bir anısı ile on yıl geçmişte bulur.

Level Up With the Gods

Level Up With the Gods

Yuwon Kim, belirli bir kulenin sakini olmaya zorlanır ve farklı panteonların ünlü tanrılarıyla birlikte yürümesine izin verir. Belli bir seviyeye ulaştıktan sonra, Yuwon ve tanrısal yoldaşları gözlerini sözde Dış Tanrılara diktiler. Bununla birlikte, İç Tanrılar ve Dış Tanrılar arasındaki boşlukta bir köprü kurma çabası için çok büyüktür. Yuwon'un çevresi, sadece bir avuç dolusu kişinin kaldığı noktaya kadar küçülmeye devam ediyor. Acı gerçekle karşı karşıya kalan arkadaşlarından biri, onlardan birini zamanda geriye göndermek ve umarım yolculuklarının olaylarını değiştirmek için hayatını teklif etmeye karar verir. Tabi ki söz etmeye gerek yok, bu devasa görev için Yuwon seçilir.

Tomb Raider King

Tomb Raider King

Gizemli mezarlar aniden Dünya'da görünmeye başladığında, insanların günlük yaşamları ani bir şekilde değişir. Bu mezarların her biri, sahibine doğaüstü yetenekler veren bir kalıntılar içerir. Bir karakterin genellikle yalnızca bir gizemli güce sahip olabileceği diğer serilerin aksine , Tomb Raider King'dekiler, uyumlu oldukları sürece birden fazla kalıntı kullanabilirler. Jooheon Suh hayatını bir mezar akıncısı, kazıcı ve kaşif olarak yaşadı. Ancak, işvereni ona ihanet ettikten sonra neredeyse ölümüyle tanışır. Son nefesini vermeden önce, Jooheon kendini geçmişte yani 15 yıl öncesin de  bulur - tüm mezarların ortaya çıkmasından önceki zaman.


Fikirlerinizi Belirtin.