Uncle From Another World 8. Bölüm Geliyor. - AnimeG

Uncle From Another World 8. Bölüm Geliyor.

Uncle From Another World 8. Bölüm Geliyor.

Uncle From Another World 8. Bölüm Geliyor.

isekai ojisan 8 bölüm, Uncle From Another World Animesi, Covid - 19 Sebebiyle 8. bölümün gelmeyeceğini duyurmuştu. Sanırım işler bir sebepten değişti ve anime 8. bölümün çıkacağı tarihi belirledi anime 1 ekimden itibaren ilk bölümden yayınlanmaya tekrar başlayacak ve 8. bölüm 24 Kasım günü gelecek.

Uncle From Another World 8



Hotondoshindeiru'nun Uncle From Another World ( Isekai Ojisan ) mangasının televizyon animesinin resmi web sitesi Cuma günü animenin 6 Ekim'de güz sezonunda 1. bölümden itibaren yayına başlayacağını duyurdu. Süresiz olarak ertelenen sekizinci bölüm, şimdi en erken 24 Kasım'da yayınlanacak.

Anime, 6 Ekim'de AT-X ve BS11'de , 7 Ekim'de Tokyo MX'de , 8 Ekim'de KBS Kyoto ve Sun TV'de ve 11 Ekim'de TV Aichi'de yeniden yayınlanmaya başlayacak.

Animenin yapım komitesi , Atelier Pontdarc ve animenin yapımında yer alan diğer stüdyolardaki COVID-19 enfeksiyonlarındaki hızlı artışları gerekçe göstererek sekizinci bölümü ve bu ayın başlarında süresiz olarak ertelediAnime bunun yerine Eylül ayı boyunca 3-6 bölümlerini yeniden çalıştırıyor.

Anime , stüdyoda benzer bir COVID-19 yayılması nedeniyle, beşinci bölümünün 3 Ağustos'ta yayınlanmasından 17 Ağustos'a kadar iki haftalık bir gecikme yaşadı.

Anime dünya çapında 6 Temmuz'da Netflix'te gösterime girdi. Anime ayrıca Japonya'da 6 Temmuz'da AT-X'te çıkış yaptı.

Kaynak : ANN

Fikirlerinizi Belirtin.