One Punch Man 3. Sezon Ne Zaman - AnimeG

One Punch Man 3. Sezon Ne Zaman

One Punch Man 3. Sezon Ne Zaman

One punch Man 3. sezon ne zaman, anime için resmi bir duyuru yapıldı. İzlemekten zevk aldığım ayrıca insanlar tarafından beğenilen  anime serisi üç yıllık bir aradan sonra tekrar karşımıza çıkacak.

one punch man 3

Son zamanlarda one punch man 3. sezon ile ilgili aramalar artmış durumda. Tüm dünya da  sevilerek izlenen anime serisi hakkında bilgileri toplayıp bir araya getirdik.

One punch man 3. sezon hakkında kesin bir tarih verilmese de, sevilen  serinin 3. sezonunun 2022 bitmeden yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Crunchyroll’un yaptığı habere göre, One punch man animesinin resmi web sitesi, popüler animenin 3. sezonu için hazırlıkla başlandığını duyurdu, Yapılan açıklama ile birlikte bir görsel de paylaşıldı. Paylaşılan görselde, Saitama ve Garou’yu içeren bir poster gösteriliyor.

one punch man 3. sezon


Serinin orjinal çizeri ONE tarafından yaratılan One Punch Man,karşılaştığı her rakibi tek bir yumrukla yenmekten yorulmuş kendi gücüne denk bir kötü arayan süper kahramanın hikayesini komedi tarzı ile anlatıyor. Saitama ona gerçekten rakip olabilecek bir düşman bulma arayışına giriyor. Seri, ilk olarak 2009’da bir internet çizgi romanı olarak çıkış yaptı. çıkışından kısa süre sonra popüler hale gelen seri, 2012’de yeniden çizilerek haftalık olarak yayınlanmaya başladı.


Fikirlerinizi Belirtin.