Ao ashi anime, izlemeye değer mi - AnimeG

Ao ashi anime, izlemeye değer mi

Ao ashi anime, izlemeye değer mi

Ao Ashi anime bu aralar baya izlenen bir yapım oldu, her anime gibi ao ashi anime yapıldıktan sonra manga satışları fırladı peki ao ashi anime izlenir mi.

Ao Ashi anime izlemeye değer mi ?

Ao Ashi Futbol Animesi, 2022 sezonunun en fazla konuşulan animelerinden birisi olduğu konusunda tartışmaya gerek yok. Peki anime gerçekten izlemeye değer mi?

Anime ilk sezonunu 24 bölüm olarak tamamlayacak. bilindik futbol animelerinin aksine ilk sezon çok sık maç görmüyoruz daha çok ilk sezonda karakter gelişimi üzerinden yürüyorlar Ao Ashi 2. sezona kendini hazırlıyor diyebiliriz. Animenin mangasını okuyanlar ilerde neler olabileceğini çoktan biliyor, anime ilk sezonu tamamladıktan sonra Ao Ashi 2. sezonunun ne kadar keyifli olabileceğini düşünemiyorum çünkü ilk sezonu bile izlemesi zevkli. Belki anime biraz yavaş ilerliyor ama bunun için sebepleri olduğuna inanıyorum anime yeterince hype aldı ayrıca 2. sezonun haberi gelmemesine rağmen son zamanlarda devam serileri daha fazla izlendiğinden Ao ashi 2. sezonun geleceği garanti.

 

Ao ashi futbol animesi

peki anime izlemeye değer mi

kısaca söylemek gerekirse Evet, bildiğimiz futbol animelerinin aksine maçlar daha kısa tsubasa gibi 24 bölüm süren maçlar yok ki bu da konuyu daha rahat takip etmemize yarıyor. animenin ilk sezonu nu izlerken sıkıldığım söylenemez ama çok fazla içine de düşmedim ama biliyorum ki 2. sezon çıktığında inanılmaz bir hype alıcak ve herkesin daha fazla konuştuğu bir anime olacak.

Futbol animesi severler için bir diğer futbol animesi önerisi

Blue lock, ao ashi,


Ayrıca beklediğim bir diğer futbol animesi var henüz çıkmamış olsa da yolda olduğunu biliyorum. belki ismini çoktan duymuşsunuzdur. Blue Lock mangasını okuduğumda animesi çıkarsa çok büyük bir patlama yapacağını düşünüyordum ki zaten animesi gelmek üzere bakalım manga da yaşanan hisleri animeye yansıtabilecekler mi.

Fikirlerinizi Belirtin.