Mob Psycho 100 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak - AnimeG

Mob Psycho 100 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak

Mob Psycho 100 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak

Mob Psycho 100 3. Sezon geliyor.  Anime yeni sezonu ne zaman çıkacak tarzında sorular internette çoktan sorgulanmaya başladı ve animenin 3. sezon çıkış tarihi belirlendi, ayrıca animenin resmi fragmanları da yayınlandı.

Warner Bros. Japan ,Çarşamba günü ONE’ın Mob Psycho 100 3. Sezon animesinin yeni bir fragmanı yayınlandı. Mob Psycho 100 3Sezon için bir karakter tanıtım videosu yayınlandı Videodaki klipler, animenin ilk iki sezonundan Dimple’ı (Japonca Ekubo) öne çıkarıyor.

Animenin Yayınlanan İlk Fragmanı

Mob Psycho 100 3. Sezon Hakkında Önemli Haber

Anime, 5 Ekim’de Tokyo MX ve BS Fuji’de ve 7 Ekim’de Japonya’da Cartoon Network’te prömiyer yapacak. Crunchyroll , animeyi Asya hariç tüm dünyada Japonca olarak İngilizce altyazılı ve Japonya’da yayınlanırken İngilizce dublajlı olarak yayınlayacak . İlk iki bölüm geçen ay Crunchyroll Expo kongresinde gösterildi .

Animenin yayınlanın son fragmanı.

Mob Psycho 100 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak

Mob Psycho 100 Animesinin ilk sezonu Temmuz 2016’da Japonya’da, ikinci sezon ise Ocak 2019’da gösterildi. Crunchyroll , Japonya’da yayınlanırken her iki diziyi de yayınladı. Funimation , anime için İngilizce dublajlar yayınladı. İlk seri , Ekim 2018’den itibaren Adult Swim’in Toonami programlama bloğunda yayınlandı.

mob psycho 100 3

Mob Psycho 100 3. Sezon Kadrosunda Kimler Var

Setsuo Ito , Takahiro Sakurai , Akio Ohtsuka , Miyu Irino ve Yoshitsugu Matsuoka sırasıyla Shigeo “Mob” Kageyama, Arataka Reigen, Ekubo, Ritsu Kageyama ve Teruki Hanazawa rollerini yeniden canlandırıyorlar.

mob psycho 100 3

Animenin 3. sezonu için geri dönen oyuncular.

  • Takanori Hoşino Serizawa olarak
  • Atsumi Tanezaki Tome Kurata olarak
  • Uki Satake Tsubomi olarak
  • Ayumi Fujimura Ichi Mezato olarak
  • Toshihiko Seki Musashi Goda olarak
  • Yoshimasa Hosoya Tenga Onigawara olarak
mob psycho 100 3. sezon
Anime Görseli
Fikirlerinizi Belirtin.