Lookisim Anime Ne Zaman Çıkacak - AnimeG

Lookisim Anime Ne Zaman Çıkacak

Lookisim Anime Ne Zaman Çıkacak

Lookisim Anime Ne Zaman Çıkacak

Netflix TUDUM Japonya etkinliği , Pazar günü Tae-Jun Park'un Lookism isimli manhwa'sının anime ye uyarlanacağını duyurdu. Peki Lookisim anime si ne zaman çıkacak? Anime 4 Kasım günü tüm dünyada Netflix üzerinden paylaşılacak.

Ayrıca lookisim anime si için bir görsel ve video paylaşıldı.

lookisim anime

Anime serisinin yapımını stüdyo mir tarafından üstlenilecek. ayrıca lookisim anime si 4 kasımda tüm dünya da netflix üzerinden paylaşılacak. Hatırlatmakta fayda var netflix adaptasyon işinde kötü olsa da anime serileri konusunda gayet başarılı, kısaca lookisim anime si de  başarılı olacaktır. netflix in iyi iş çıkardığı bir kaç anime yapımı yazalım şuraya kesinlikle sevdiğiniz serilerin burada olduğuna eminim ayrıca hemen hemen her anime serisini başarılı şekilde yapıyorlar fakat ben listeyi çok uzun tutmayayım

Kendimce Fikirlerim.

Netflix Anime Serileri

Kakegurui, Devilman  Cry, Saiki kusuo, baki, Record of ragnarok vs gibi bir çok anime serisini gayet başarılı şekilde hayata geçirmiş ve izleyenleri memnun etmiş yani Netflix adaptasyona kıyasala bu işi daha iyi yapıyor diyebilirim.

Anime nin yayınlanan videosu


Evet şimdi pek kişinin umursamayacağı özeti yazma vakti.

Park Hyung Suk, hayatının 17 yılını zorbalık görerek sosyal yaşamı dibe olan bir yaşam geçirdi. kilolu, kısa boylu ayrıca çirkin bir surata sahip olan ve yine  sınıf arkadaşları tarafından zorbalığa uğramaya ve görünüşü nedeniyle sürekli ayrımcılığa uğrayan bir karakterimiz var. En büyük zorbası Lee Tae Sung'dan kaçmak için, liberal eğitim sistemi ve kaygısız öğrencileriyle ünlü bir mesleki hazırlık okulu olan Seul'deki Jae Won Lisesi'ne transfer olmaya karar verir.

lookisim anime, hyung suk lookisim


okul değişiminden önce, Hyung Suk bir gün kalktığında artık her zamanki tombul bir bedeni olmadığını, bunun yerine efsanevi  bir bedene sahip  olduğunu fark eder. Artık bizim ezik karakterimiz, uzun boylu, yakışıklı ve güzel bir cilde sahiptir Hyung Suk artık tüm hayatının çok iyi olacağı düşüncesine daldı fakat bir sorun vardı bu yakışıklı beden de uyuduğunda kendi orjinal bedenin de uyanıyordu. Tabii aynı durum diğer vücutta da mevcut olduğundan istediği vücutta kalmak için diğer vücudun devamlı olarak uyuyor olması gerekiyordu.

Kaynak: MyAnimeList

Fikirlerinizi Belirtin.