En İyi Animeler, Anime Önerileri - AnimeG

En İyi Animeler, Anime Önerileri

En İyi Animeler, Anime Önerileri

Merhaba Bugün 3. Sünü Yaptığım Anime Önerilerinde Bu Sefer İzlemekten Hoşlandığım  Animeleri Listeledim. Umarım Hoşunuz Gider, İyi seyirler.

 Sıkılmadan izleyebileceğiniz Animeler, Anime Önerileri

1- Drifters
Drifters, Anime, Shimizu

Anime Türü: Tarih, Aksiyon, Seinen
Bölüm Sayısı: 12

Shimazu Toyohisa Sekighata Savaşına karışmış iken Ii Naomasa’ya ölümcül şekilde yaralamayı başarır, ancak kendide bu esnada kritik şekilde yaralanır. O kanlı ve harap olmuş alandan yürürken kendini bir yığın kapıyla dolu bir koridorda bulur. Orada masada oturan gözlüklü biri onu beklemektedir. O adamın ismi Murasaki’dir ve Toyohisa’yı en yakın kapıya gönderir.
Toyohisa o kapıdan geçince gözlerini başka bir dünyada açar. Orada kendisi gibi oraya transfer edilmiş güçlü savaşçılar ile karşılaşır. Bu savaşçılardan oluşan grubun ismi “Drifters(Sürüklenenler)”dir.

2- Barakamon
Barakamon, Barakamon Anime
Anime Türü: Komedi
Bölüm Sayısı: 12

Hikayemiz; ünlü bir kaligrafi sanatçısına yumruk attığı için küçük bir adaya gönderilen ve genç bir kaligrafi sanatçısı olan Handa Seishu’nun etrafında geçiyor.
Şehir dışında hiç yaşamamış olan Handa, traktörlerle yolculuk etmeye alışmaya çalışırken; birden küçük çocuklar onun evini oyun alanı olarak kullanmaya başlarlar.
Bakalım Handa bu adada da olsa Kaligrafi sanatına yoğunlaşabilecek midir?

3- Ansatsu Kyoushitsu
Ansatsu Kyoushitsu
Anime Türü: Aksiyon, Okul, Shounen
Bölüm Sayısı: 22+1

Kunugigaoka Ortaokulu öğrencilerinin mezun olmadan önce bir görevi vardır; o da Ay’ın %70’ini yok eden ve 1 yıl içinde Dünya’yı da yok edecek olan öğretmenleri Koro-sensei’yi öldürmektir. İşin aslına bakacak olursak Dünya’yı bir yıl içinde yerle bir edeceğini duyuran Koro-sensei; bundan önce tüm ülkelere şöhreti kötü 3-E sınıfının öğretmeni olup 1 yıl süreyle öğrencilere kendisini nasıl öldürebilecekleri konusunda eğitim vermeyi önerir.


4- Akame Ga Kill
Akame Ga Kill,
Anime Türü: Aksiyon, Macera
Bölüm Sayısı: 24

Tatsumi, kırsal kesimde yaşayan genç ve güçlü bir savaşçıdır. O ve 2 arkadaşı fakir köyleri için para kazanma hayali ile imparatorluk başkentine doğru yola çıkarlar. Ancak, büyük umutlarla geldikleri başkent, hiç de düşündükleri gibi çıkmayacaktır. Başkentin acımasızlığı ile yüzleştikten sonra hiç de düşündüğü bir yer olmadığını anlayan Tatsumi'nin yolu, bir olay sırasında Akame ve Night Raid adlı suikast örgütü ile kesişir. Bu bozulmuş topluluk karşısındaki devrimcilerin suikast kolu olan Night Raid'e katılma kararı alan Tatsumi, artık Night Raid'in yanında başkente karşı savaşacaktır.

5- Hyouka
Hyouka, Gizem animesi
Anime Türü: Gizem, Okul, Yaşamdan Kesitler
Bölüm Sayısı: 24

Oreki Houtarou sosyal aktiviteleri sevmeyen, uyuşuk bir lise öğrencisidir. Okulun klasik edebiyat kulübü, üyesi olmadığı için kapanma noktasına geldiğinden ablasının ricasıyla Houtarou bu kulübe katılır.
 Kulüpte Chitanda Eru adında bir kızla tanışan Houtarou, kulübün zaten bir üyesi olduğunu görünce bırakmak istese de Chitanda'dan etkilenmiştir.
 Kulübe daha sonra Houtarou'nun arkadaşı Fukube Satoshi ve Ibara Mayaka da katılacaktır. Gizemli olaylar ortak ilgi alanları olan bu dörtlü, kulüpte 33 sene önce olan bir olayı araştırmaya başlayacak, olayla ilgili ipuçlarını ise 33 sene önceki üyelerin yaptığı "Hyouga" adlı çalışmada bulacaklardır.

6- Black Bullet
Black Bullet,
Anime Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gizem
Bölüm Sayısı: 13

Yakın gelecekte, insanoğlu Gastrea adında parazitler tarafından yenilgiye uğratılmıştır. Umutsuzluk içinde, terör ile yan yana, küçük bölgelere sürgün edilmişlerdir.

Bu karanlık dünyada, Tokyo’ya yakın bir yerde yaşayan ve Sivil Güvenliğe, Gastrea’lara karşı özel savaş eğitimi verilen bir organizasyon, üye Rentaro, tehlikeli görevleri yerine getirmektedir. Partneri Enju, vaktinden önce büyümüş genç bir kız. Ayrıcalıklı güçleri ile savaşlarına devam ederlerken bir gün, devletten özel bir görev alırlar. Bu çok gizli görevin amacı Tokyo’nun yok olmasını önlemektir.

7-Sakurasou no Pet na Kanojo
Sakurasou no Pet na Kanojo
Anime Türü: Dram, Romantizm, Okul
Bölüm Sayısı: 24

Sorata yurtta kedi beslediği için yurttan kovulmuş, kedileri çok sevdiği için onları sokakta bırakamıyor ve onlar için, her şeye razı, Sakurasou yurduna gitmeye bile. Sakurasou okul tarafından belirlenmiş sorunlu, tembel, ve huysuz öğrencilerin bulundukları bir nevi yurt. Fakat Sorata, gayet normal olduğu için onun bu yurtta yaşamını sürdürmesi hiç de kolay olmayacak, ta ki Shiina Mashiro adındaki kız onlara katılana dek. Sorata bundan sonra günlerini dolu hem de o kadar dolu yaşayacak ki, Sakurasou onun için bir evden farklı olmayacak.
8- Charlotte
Charlotte
Anime Türü: Dram, Doğaüstü güçler, Okul
Bölüm Sayısı: 13+1

Hikayemiz, bir grup ergenlik çağındaki kız ve erkeğin arasında görülen özel yetenekleri konu almaktadır. Otosaka Yuu gücünü kimseye bir şey belli etmeden kullanıp, normal, sıradan bir okul hayatı yaşamaktadır. Birdenbire karşısına Tomori Nao adında bir kız çıkar. Onunla karşılaşmasından dolayı, özel güç kullanıcılarının kaderi açığa çıkacaktır.

9- Yuyushiki
Yuyushiki Anime
Anime Türü: Komedi, Okul
Bölüm Sayısı: 12

Hikaye, lise hayatlarına Data İşleme klübüyle başlayan üç arkadaş Yuzuko, Yukari ve Yui'yi anlatır. Üçlünün çılgın ilişkisi en dünyevi olayları bile komikleştirmektedir.


10-Kyoukai no Kanata 

Kyoukai no Kanata
Anime Türü: Doğa Üstü Güçler
Bölüm Sayısı: 12+1

Akihito Kanbara karanlık fantazilerin izlediği ikinci sınıf lise öğrencisidir, her ne kadar insan gibi görünse de yarı Youmu'dur ve yaralansa dahi incinmez, çünkü hemen kendini iyileştirebiliyordur. Günün birinde, Akihito çatı katından atlamaya yeltenen Mirai Kuriyama ile karşılaşır. Mirai kanını manipüle etmesi yüzünden yapayalnızdır ve ruhlar dünyasındakilerin arasında eşi benzeri olmayan biridir. Akihito, Mirai'yi kurtardıktan sonra garip olaylar başlar.
Fikirlerinizi Belirtin.