Anime Önerileri (2) - AnimeG

Anime Önerileri (2)

Anime Önerileri (2)

Anime Önerileri

Anime İzlemek İsteyip Anime Bulamayanlar İçin Anime Önerileri

Komedi Anime Önerileri

1) Nanbaka


Nanba hapishanesi dünyanın en güvenlikli hapishanesidir ve dünyanın her yerinden suçluları barındırmaktadır. Jyugo, Uno, Nico ve Rock da bu hapisneye kapatılmış dört suçludur. Bu dört yakın arkadaş işledikleri suçların yanında hapishanelerden kaçmalarıyla ünlüdür.

2) Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Anime Önerileri
(Anime'yi bitirdikten sonra mangası okumanızı'da öneriyorum)
Sakura Chiyo B sınıfındaki Nozaki adlı bir çocuğa gizliden gizliye aşıktır. Tam bütün cesaretini toplayıp ona duygularını itiraf etmiştirki Nozaki ona imza atıp vermiştir. Sakura şaşkınlıkla imzanın üstünde yazan yazıya baktığında onun en sevdiği Shoujo maga yazarı olduğunu farkeder. Sakura’yı hayranı sanan Nozaki Sakura’nın çizim yeteneklerini kullanmak için onu evine çağırır.

3) Danshi Koukousei No Nichijou

Danshi Koukousei No Nichijo, Anime Önerileri
Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake çok yakın üç arkadaştır. Bu üç arkadaş erkek lisesine okumaktadır. Animede bu üç arkadaş ve onların çevresinde geçen trajikomik olayları anlatmaktadır.

4) One Punch Man

One Punch Man, Saitama, Genos
Saitama günlük iş hayatını benimsemez. Küçüklüğünden beri hep bir süper kahraman olmak istemiştir. Bunun üzerine sıkı bir çalışma temposuna geçer. Hergün 100 mekik, 100 şınav, 100 çök-kalk yaparak kaslarını geliştirmeye çalışan Saitama, dünyanın en güçlü adamı olmak ister. Form tutmak için her gün 10 kilometre koşar. Bu form tutma olayını o kadar abartır ki saçları dökülür kel olur. Kel bir süper kahraman olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Cansız duruşu, kel kafası ve hiç de etkileyici bir görüntüsü olmayan Saitama, tüm bu çalışmalarının karşılığını almaya başlar. Zamanla kendine zorlu rakipler arayan bir süper kahraman olur.

5) Blood Lad

Blood Lad, Staz
Staz iblis dünyasında var olan bölge patronlarından biri ve aynı zamanda bir vampirdir. Aşırı derecede insan dünyası, özellikle Japon kültürü takıntılı ve tek kelimeyle bir otakudur. En çok istediği şey insan dünyasına ve Japonya’ya gitmektir. Bir gün adamları na bölgede yakalanmış bir kız getirirler. Kızın adı Fuyumi Yanagi’dir ve bir şekilde insan dünyasından iblis dünyasına gelmiştir. Staz bir vampir olarak onun kanına karşı büyük bir çekim hisseder ama bölge patronu olarak bir sorunla uğraşırken Fuyumi bir şeytan tarafından yenilerek ölür ve hayalete dönüşür. Kanını içebilmek için onu tekrar hayata döndürmek artık Staz’ın tek amacı olur.

Gizem Anime Önerileri

1) Durarara!!

Durarara, Durara

Bu anime Tokyo’nun en işlek caddesi olan Ikebukuro’da geçmektedir. Birbiri ile alakası olmayan bir grup insanın burada karşılaşması olduğu olaylar zinciri başlamış olur. Masamoi Kida, Mikado Ryudamine’nin en iyi dost ve Ikebukuro’yu çok iyi bilmektedir...

2) Boku dake ga Inai Machi


Boku dake ga Inai Machi
Hayatın tüm zorlukları ve engelkeri ile çatışan bir manga yazarı olan Satoru, kendisini ifade edememe korkusu yaşamaktadır. Ancak çok özel bir gücü vardır. Bu özel gücü sayesinde ölümle sonuçlanan kazaları engelleyebilmektedir. Yaşanan olay için zamanı geri alarak olayı hiç yaşanmamış olana kadar tekrar tekrar geri alır. Birgün kendisinin de katil durumuna düştüğü bir kazaya karışır. Kendisi içinde zamanı geri alırken kendini çocukluk yıllarında bulur. Sonradan farkederki ilk okuldan arkadaşı olan Kayo Hinazuki adındaki bir arkadaşının kaybolmasından bir ay önceki zamana gelmiştir. Artık yeni bir hedefi vardır. Aslında büyük bir dram Animesi ama yinede gizeme koymak istedim.

3) Ajin

Ajin, Ajin 2, Ajins
İlk kez 17 yıl kadar önce keşfedildiler. Ajin’ler yani ölmeyen insanlar. Her ne türlü bir kaza geçirselerde asla ölmüyorlar. Zaman geçtikçe daha fazlası ortaya çıkmaya başladı. O kadar nadirler ki başlarına büyük ödüller konulmuştur. Onlardan birini bulup hükümete teslim edenlere çok büyük ödüller vaadedilmiştir. Şimdi ise yani günümüzde bir lise öğrencisinin hayalindeki yaz tatili, hiçte hayalindeki gibi olmayacaktır.

Dram Anime Önerileri

1) Tokyo Magnitude 8.0

2) Angel Beats

Angel Beats, Angel Beats 2

3) 3-gatsu no Lion

3-gatsu no Lion
Rei Kiriyama, 17 yaşında profesyonel bir shogi oyuncu olarak hayatını geçindirmeye çalışan bir lise öğrencisidir. Ailesi öldükten sonra onu evlat edinen üvey ailesiyle de pek iyi geçinememektedir. Hayatında duygusal açıdan sıkıntılar çeken kahramanımızın pek fazla arkadaşı yoktur. Ancak Rei'yi tanıyan ve ona karşı iyi davranan kişiler de yok değildir. Kawamoto kardeşler; Akari, Hinata ve Momo, Rei'ye eksikliğini hissettiği aile ve dost sevgisini ellerinden geldiğince aktarmaya çalışmaktadırlar. Rei de her ne kadar kendisini uzak tutmaya çalışsa da gördüğü bu ilgi onu mutlu etmektedir. İşte hikayemiz Rei'nin kişisel olarak olgunlaşmaya başladığı bu dönemi ele almaktadır.

4) Shigatsu Wa Kimi No Uso

Shigatsu Wa Kimi No Uso
Toplam 22 bölüm ve 1 ovadan oluşan seride. 
Piano dahisi Arima Kousei, çocuk müzisyenler yarışmasını kazandıktan sonra herkes onun adını öğrenmiştir. Fakat; ona en çok destek veren annesinin ölümünden sonra zihinsel ve duygusal bir çöküş yaşayan Kousei, artık kendi piyanosunun sesini bile duyamaz olmuştur. Bu olayın üstünden iki sene geçtikten sonra bile, piyanoya dokunamayan Kousei, bütün yaşamını böyle gideceğini düşünürken tanıştığı bir kız her şeyi değiştirecektir.

Animenin Sonlarına doğru bir mektup var Neden böyle olmalıydı dedirtecek türden.

5) Clannad After Story


Clannad serisini devamıdır. Bir aile olarak birlikte yaşamaya çalışan Tomoya ve Nagisa'nın hayat mücadeleleri
anlatılır.

6) Hotarubi No Mori E

Hotarubi No Mori E
Hotarubi No Mori E” doğaüstü romantizm ve dram öğeleri taşımaktadır. 45 Dakikalık bir anime olmasına rağmen üst üste duygu patlamaları yaşayabilirsiniz
Fikirlerinizi Belirtin.