Sıkılmadan İzleyebileceğiniz 5 Film - AnimeG

Sıkılmadan İzleyebileceğiniz 5 Film

Sıkılmadan İzleyebileceğiniz 5 Film

Sıkılmadan İzleyebileceğiniz 5 Film


Merhaba, bugün sizlere kendi izlediğim filmlerin içinden beğendiğim 5 filmi sıraladım umarım izlerken eğlenirsiniz iyi seyirler.


The Drop - Kirli Para (2017)

The Drop,  Kirli Para
Tür: Drama, Polisiye
Yapım Yılı: 2014
IMDb Puanı: 7,1
Bob Saginowski, barmenlik yapan, bir şekilde kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan eski bir suçludur. Bob'un kkuzeni Marv ile işlettiği bar, Brooklyn'de çok önemli bir mekandır. Özellikle de kara para aklayan gansterlerin buluşma noktası olan barda işler yolunda gibidir. Yasadışı işlerin farkındadırlar ama görmezden gelirler. Bu sırada kuzenlerin barı soyulur ve şimdi bütün yeraltı, çalınan paralarını onlardan geri istemektedir. Bob ve Marv, barlarını kimlerin soyduğunu bulmak için eski günlere geri dönmek zorundadır. Eric'in Çeçen patronu da işin içine girince olaylar gittikçe büyür.

Bronson (2008)
Bronson
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim, Dram
Yapım Yılı: 2008
IMDb Puanı: 7,2

İngiltere'nin 80'li yıllarda, şiddet dolu davranışlarından ötürü en popüler mahkûmlarından biri olan Michael Peterson'ın gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan film, 19 yaşındaki genç Michael'ın çok çabuk öfkelenen karakter çizgileriyle başlıyor. 

Dünya üzerinde isminin kalıcı olmasını isteyen Michael'ın aklına bir gün postane soymak fikri gelir ve eline aldığı silahıyla hiç düşünmeden bunu gerçekleştirir. İlk olarak 7 yıl olarak kararlaştırılan hücre hapsi, hapishane içerisindeki uygunsuz hareketleri sonucunda 34 sene olur. 

Tüm bu seneler boyunca Peterson'ın aklı, yarattığı ?Charles Bronson? karakterinin kontrolündedir. Bronson'ın aklındaysa popüler kültürün dokunaklı sonu vardır. 21. yüzyılın ?Otomatik Portakal'ı olarak nitelendirilen film, yüksek şiddet içeren sahneleriyle de adını duyurmakta.

The Hitman's Bodyguard - Belalı Tanık

The Hitman's Bodyguard, Belalı Tanık
Tür: Komedi, Aksiyon
Yapım Yılı: 2017
IMDb Puanı: 6,9

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Yönetmenliğini Patrick Hughes'un üstlendiği filmde senaryo Tom O'Connor'a emanet. Aksiyon komedisinin kadrosu ise Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi isimlerden oluşuyor.
Detachment - Kopma
Detachment, Kopma
Tür: Dram: Dram
Yapım Yılı: 2011
IMDb Puanı: 7,7

İdealist bir öğretmenin hayattan kopmuş, ağır şartlarda yaşam mücadelesi veren öğrencilere hayata umutla bağlamayı ve pes etmemeyi öğretmek için sarf ettiği çabayı konu alan bol ödüllü film, ailecek izlenmesi gerekenler listesine koymanız gereken mükemmel bir festival filmi.

Amélie (2001)

Amelie
Tür: Komedi, Romantizm
Yapım Yılı: 2001
IMDb Puanı: 8,3
Anne ve babasını kaybetmiş olan Amelie, kendini başkalarının hayatlarını tamir etmeye, onları mutlu kılmaya adamıştır; bu adanmışlığı fark ettirmeden, bu durumdan bihaber olan insanların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik yapmaktadır. Peki başkalarının mutluluğu için çabalayan Amelie, yalnızlığının farkına vardığı an kendi mutluluğu için de çabalamaya başlayacak mıdır? (Bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.)



Fikirlerinizi Belirtin.