Akame Ga Kill Anime İncelemesi - AnimeG

Akame Ga Kill Anime İncelemesi

Akame Ga Kill Anime İncelemesi

Animenin Türü: Aksiyon, Macera
Yapım Yılı:
 2014

Stüdyo:
 White FOX

MAL Puanı:
 7,80

Benim Puanım:
 8,5

Akame Ga Kill İnceleme ( Spoiler yok)

Uzun zaman önce arkadaşımdan anime tavsiyesi istediğimde, bana söylediği ilk animelerden biridir Akame Ga Kill.
Şahsen çerezlik animeler incelemekten sıkıldığım için çoğunuzun izlediği, kimi zaman güldüğümüz kimi zaman ise üzüldüğümüz ama sonuç olarak belkide hepimizin içinde bir iz bırakmış olan Akame Ga Kill i inceleceğim.
Akame ga Kill, Anime İncelemsi Akame gakill

Bu anime mükemmel bir anime mi?

Duygularıma göre konuşacak olursam evet öyle lakin bu bir anime incelemesi ve burada objektif olmak zorundayım. Animemizin eleştiri odağı olacak bana göre sadece iki adet pürüzü var.
Pürüzlerden ilki, bu animede karakterler çok kolay harcanıyor. ( spoiler olmaması açısından detayına girmeyeceğim)

İkinci pürüz ise ilk nedenimize bağlı olarak finalde yaşadığım o buruk tatminsizlik hissi.
Karakterleri genel olarak keskin hatlarla rollerini belli ediyor, ve bu bence harika olan bir şey. Bu animede herkesin seveceği karakterler olacağından eminim. hatta düşman karakterlerini bile sevebiliyorsunuz çünkü karakterler iyi veya kötü değil. Herkes gri bu animede. Zaten bunun mesajını daha ilk bölümden alıyoruz.
Akame Ga Kill Anime İncelemesi, Akame Ga Kill Anime
Konusundan basitçe bahsedecek olursam, ana karakterimiz Tatsumi'nin arkadaşlarıyla birlikte köyüne para göndermek için başkente gitmesi ile başlayıp, Başkentte başına türlü olaylar gelmesiyle birlikte Night Raid isimli bir süikastçi grubuna katılmasıyla gelişiyor. Ama öyle böyle gelişmek değil. Olaylarla birlikte karakterimiz de büyüyor güçleniyor. Bütün o çabaları acıları herşeyi de beraberinde getirerek hemde.
Genel anlamda olaylar birbirini tamamlıyor ve izlerken harika dövüş sahneleriyle birlikte zevkten dört köşe oluyorsunuz. Her karakterin kendi tarzı var ve bunu sonuna kadar yansıtıyorlar. Herkesin bir hikayesi olduğunu hissediyorsunuz bu noktada kesinlikle '' aa bak bu da yan karaktermiş '' diyemiyorsunuz. Tüm karakterlere kafa yorulmuş olduğu belli oluyor.
Genel değerlendirmenin sonlarına yaklaşırken son olarak eklemek istediğim bir şey var. Bu animede çılgınlar gibi bir dram var. Ancak yinede size kendini izlettirmeye devam ediyor. Her bir yeni bölüme geçtiğinizde acınızda buna paralel bir şekilde artıyor. uyarımızı şimdiden yapalım.
puanlamayı klasik olarak karakterler, çizimler, konu ve müzikler olarak yapacağım.
Karakterler ( Tek kelime ile harika! )
8.4 /10
Çizimler ( İzleyeni rahatsız etmeyen, seyir zevkine bir şeyler ekleyen çizimler )
7/10
Konu ( Güzel bir konu ve iyi bir işleniş)
8/10
Müzikler ( Bayıldım )
8/10
Genel puan
8.5/10
kesinlikle izlemeyen herkesin izlemesi gereken bir animedir kendileri. Okuduğunuz için teşekkürler.
Aşağıya yorum bırakırsanız çok mutlu olurum.

-Pikachu

1 yorum