Göz Alıcı Güzellik: En Çekici Anime Karakterlerine Bir Rehber - AnimeG

Göz Alıcı Güzellik: En Çekici Anime Karakterlerine Bir Rehber

Göz Alıcı Güzellik: En Çekici Anime Karakterlerine Bir Rehber

En güzel anime karakterleri

2022 sezonu en güzel anime karakterleri 2022 Sezonunda waifu sayısında öyle bir artış oldu ki, insanlar gene kendi waifularının en iyisi oldukları hakkında konuşmaya başladı. Bu senenin waifu kavgaları oldukça epik olacak gibi. Şimdi de 2022'nin popüler animelerinden oluşan bir kız waifu listesi tam aşağıda!

ayrıca tüm zamanların en güzel anime karakterleri listesini okuyun.

Animelerde ki bu heyecan o kadar fazla ki bazı stüdyolar en iyi waifuyu yapmak için bütün çabalarını buna harcadılar.''My dress-up darling''ten Kitagawa Marin veya ''Aharen-san wa Hakarenai''den Reina Aharen ya da nefesinizi kesmiş olan herhangi bir karakter! 2022'nin waifularını aşağıda listeledik.

KITAGAWA MARIN


My dress-up darling animesinden olan Kitagawa Marin, bir cosplayer ve otaku olarak magical girl tarzı animelerin ve yetişkin video oyunlarının büyük bir hayranı olan Marin sevdiği karakterlerin cosplaylerini çok yapmak istiyor. Bu cosplaylerle birlikte ve tatlı kişiliğiyle çoğu kişinin kalbinde en başta taç kurdu ve uzun süre bırakmayı düşünmüyor gibi.


MICCHON SHIKIMORI


''Shikimori's not just a cutie'' animesinden Micchon Shikimori, sevgilisi tarafından tatlı diye çağırılmak isteyen ama erkek arkadaşını sakarlıklardan korurken aşırı havalı olan bir kız diye açıklayabilirim. Bu tatlı görünüşü ve havalı tarzıyla bir çok insanda bir kıvılcım yaktığı söylenebilir. Ne dersiniz?

SHOKO KOMI


''Komi can't communicate'' animesinden Shoko Komi, aşırı olan sosyal anksiyetesi yüzünden konuşamayan ve düşüncelerini genellikle yazıyla ifade eden biridir. Buna karşın saf çekiciliği ve sabırlı oluşuyla sınıfında diğerlerine göre popülerdir ve ana amacı en az 100 tane arkadaş edinmektir. Komi güzelliği ve tatlı ifadeleriyle izleyen herkesi anlık olarak tatlılık krizine sokmuş olabilir.

YOR FORGER


Spy X Family animesinden olan Yor Forger, 3. bölümde ki çıkışıyla herkesin kalbini titretti ki listelerden uzun bir süre inmedi ve şuanlık inecek gibi de gözükmüyor! Anime de gizli bir suikastçı olarak çalışan Yor, Görünümüyle bütün herkesi kendine çekti.

AI HAYASAKA


Kaguya-sama : Love is War animesinden olan Ai Hayasaka, zaten çok önceden waifu olarak gönüllere oturmuş olan Hayasaka animenin 3.sezonuyla tekrar listelere girdi. Eşsiz kişiliğiyle bir sürü kişinin gözüne girerek kendini unutturmadı ve hâlâ yerini ustalıkla koruyor.

REINA AHAREN


''Aharen-san wa Hakarenai'' animesinden Reina Aharen, Bir kere yakın olduğu kişiye aşırı yakın olan ve kötü bir mesafe anlayışı olan Aharen sessiz ve tatlı çabalayış halleriyle çoğu kişiyi güldürmüş ve kalpleri eminim yumuşacık yapmıştır!Waifu listemizde oluşu bu tatlı ve sevimli hallerine dayanıyor bence.

SHINOMIYA KAGUYA

''Kaguya-Sama: Love is War'' animesinden Shinomiya Kaguya, dışarından soğuk ve sert görünse de içinde kopan fırtınalarla ve düşüncelerle güldürmüş ve bazı zamanlarda bu tavırlarını saklamak için yaptığı ''o kawai koto..'' repliğiyle herkesin aklında yer kazımıştı. Aynı Ai Hayasaka gibi Kaguya da 3.sezonla birlikte tekrar listelere yükselmiş durumda!


Beğenilen daha çok waifular geldikçe listeyi yenilemeye devam etmeyi düşünüyorum o yüzden siteyi ziyaret etmeyi unutma ve ara sıra bakmaya gel!
Peki sana göre en nefes kesici Waifu kim olabilir? Daha fazla tatlı waifulardan görmek istiyorsan buraya gelip göz atmalısın! 

 
Fikirlerinizi Belirtin.