Baki Anime Karakterleri - AnimeG

Baki Anime Karakterleri

Baki Anime Karakterleri

Baki Anime Karakterleri

Baki anime karakterlerini şöyle kısaca inceledim, ayrıca unutmamak gerek bu bir sıralama değil. karakter tanıtımıdır.

Yujiro Hanma

yujiro hanma, baki anime, baki yujiro



Yujiro Hanma, tüm bir ulusun modern ordusunu aşan korkunç gücü nedeniyle "dünyanın en güçlüsü" olarak ünlenmiştir. Ayrıca serinin en güçlü karakteridir. 

Yujiro Hanma yenilmez bir karakter olmaya devam ediyor. Darbeleri beton duvarlarda kraterler bırakacak kadar ölümcül. Yujiro, kör edici bir hızla hareket ederek diğerlerinin gözünde onu görünmez (Aşırı hızlı) hale getiriyor.

Küçük yaşlardan itibaren savaşan Yujiro, gezegendeki herkesle kafa kafaya karşılaşabilecek bir canavarı oldu. Kaba kuvvetinin ve eşsiz savaş hünerinin altında, insan vücudunun tüm anatomisini anlama konusunda da üstün bir bilgiye sahiptir. bu bilgiyi tabii ki doktorluk için değil de rakiplerini öldürmek için. kullanıyor. Yujiro, hedefinin zayıf noktasını çabucak tespit edebilse de, çoğunlukla rakibini öldürmeden önce dövüşürken yeterince heyecan duymayı sever.



Baki Hanma

baki hanma, baki, baki anime


Baki Hanma, Baki animesinin baş kahramanı ve Yujiro hanma'nın oğlu. Tek bir amacı olan kibirli bir çocuk olarak görünmesine rağmen tıpkı kardeşi gibi babasını şaşırtmak ve yenmek için çabalıyor. Jack e göre istisnai olarak daha fazla dövüşçüyle dövüşmüş ve dövüşçüler arası büyük bir turnuvayı kazanarak kendisini eğitmiştir. Genç yaşta eğitime başladı ve gerçek potansiyeline tanık olmak için gece gündür demeden sınırlarını zorladı.

Baki hanmanın kullandığı dövüş sanatları: Baki MMA, Karate, Profesyonel boks, kempo ve jujutsu'yu içerir. 

Babası Yujiro ile olan kavgası sırasında, iblis sırtı ortaya çıktıktan sonra , Baki'nin Yujiro'ya etkili bir şekilde zarar verebileceği gösterildi. Ayrıca tamamen bir galibiyet olmasa da Son savaşlarında berabere kalmışlardır.

Jack Hanma

jack hanma, baki, baki anime


Jack Hanma, Baki'nin kardeşidir ve efsanevi dövüştü yujiro hanmanın oğludur. Çocukluğundan beri babasını yenme derdinde yujiro hanma ya karşı kazanmak için her şey ini verdi ve kendini acımasızca eğitti vücüdü bu duruma dayanamadı ve cılız düştü.

Yine de, X-4 adı verilen eşi benzeri bulunmayan bir ilaç aldıktan sonra, çok hızlı bir kas büyümesi kazandı, gücünü arttırdı. Kaba kuvveti ve çelikten sert bir çeneyle bilinmesine rağmen bunun dışında jack hanma taktik zekaya sahiptir. bu taktik zeka rakipleriyle savaşırken avantaj sağlıyor.

Pickle 

Pickle, Baki anime, baki pickle


Pickle yaklaşık 200 milyon yıl boyunca tuzlu bir kaya fosilinin içinde korunmuştur.  Kretase döneminde doğmuş, bir T-rex ile dövüşmüş ve canavarla üstün gelen gücü sayesinde rakibini öldürmüş ve yemiştir. Kasları çelik yelek kadar güçlü. Ayrıca midesine çok yakın mesefaden üç adet 9mm'lik kurşun sıkıldı, kasları onu bu mermilerden korumuştur.

Pickle gücü sayesinde baki evreninin en güçlü dövüşçüsü olan yujiro hanma ile teke tek dövüşmüştür. İlkel bir adam olan Pickle, tüm  hayatını başlarının anında pes edeceği zorlu bir ortamda yaşadı. Ağır kayaları, dev Triceratopsları kaldırdı ve insanlık dışı dayanıklılık ve güç kazandı.
Yuuichirou Hanma

Biscuit Oliva 

Biscuit Oliva, baki, baki oliva


Biscuit Oliva, ABD'deki en kaslı adam olarak kabul edilir. ABD hükümeti için çalışan bir suikastçı olarak çalısır fakat doğrudan bir emir altında değil işleri kendi yöntemiyle çözmeyi tercih ediyor. Oliva'nın kasları o kadar serttir ki kasıldığı zaman bir av tüfeğini hiç bir şey yokmuş gibi geri püskürtebilir. 

Oliva'nın genel çalışma rutini genellikle çıplak elleriyle helikopter çekmek. Ayrı olağan üstü bir iyleşme ve hıza sahiptir. yaralarının iyileşmesi için tek ihtiyacının et olduğunu dile getirip, modern ilaçlara gereksiz olduğunu savunuyor.

Baki anime: bahsedilecek daha çok karakter var vakit buldukça burayı güncellemeye çalışacağım çünkü seri dövüş sahnelerinin tamamını izlemedim diğer kişiler hakkında kesin bir bilgim yok.



Fikirlerinizi Belirtin.