Black Clover Anime İncelemesi - AnimeG

Black Clover Anime İncelemesi

Black Clover Anime İncelemesi

Black Clover Anime İncelemesi


Stüdyo:Studio Pierrot
Tür: Büyü, Komedi, Aksiyon
Bölüm Sayısı ?/31
Yapım Yılı: 2017
Anime Puanım: 8
MAL Puanı: 6,6
Black Clover Afiş, Black Clover Asta vs Yuno

Bildiğiniz üzere anime final verdi ve önemli bir duyuru yapıldı  
buraya tıklayıp önemli duyuruya ulaşabilirsiniz.

Animenin Konusu

Asta ve Yuno aynı gün yetimhaneye terk edilmiş iki yetimdir. Çocukken birbirlerine meydan okuyup kimin Büyü İmparatoru olacağını görmeye söz verirler. Ne var ki yıllar geçtikçe ikisinin arasındaki büyü gücü fark uçurumlara dönüşür. Yuno'nun büyü konusunda ustalaşırken varken Asta büyü bile kullanamaz ve bu sebeple sadece fiziksel antrenmanlara yönelir. Pes etmek nedir bilmeyen Asta bir gün inanılmaz bir güç elde eder ve iki arkadaş aynı amacın peşinde yola koyulur.
Black Clover, Asta

Anime İncelemesi

Yetimhaneye terk edilen bu çocuklar, büyü imparatoru olmaya karar verirler ve büyü kitaplarını ellerine alırlar. Yuno'nun kitabı 4 yonca yapraklı iblisi yenen büyü imparatorunun kitabıyken, Başlarda kitap alamayan asta bir şekilde kitabı elde eder ama şuana kadar görülmemiş olan bir kitapla karşılaşırlar eski ve yırtık içinde olan bu kitap 5 yonca yapraklı bir kitaptır.
Artık tek yapmaları gereken büyü loncalarına seçilmektir. Yuno'nun büyü gücünü görünce etkilenen tüm loncalar yuno'yu loncalarına almak için ellerini kaldırır Yuno ise, en büyü imparatoru olmak için en kestirme yoldan gider ve Altın Şafak loncasını seçer. Asta'yı ise bir lonca dışında hiçbir lonca kabul etmez Astanın seçildiği Kara boğalar en vasat lonca olmasına rağmen inanılmaz güçlü insanlar vardır özellikle kaptanları aşırı güçlüdür. İki yetimin hikayesi böylece başlamış olur.


Asta aşırı aktif bir çocukken Yuno, tam tersi ufaklığından beri pasif ve ağlak biridir ama bu çocuklukla birlikte ortadan kalkmış daha da güçlenmiş ve büyü imparatoru olmak için emin adımlarla ilermekte.
Asta çocukluğundan beri rahibeye aşık olan ama sürekli reddedilen Asta'nın, amacıda büyü imparatoru olup rahibeyle evlenmek. Hiç büyü gücü olmasa da büyü emen ve büyüyü silen bir kılıca sahip buda büyücülerin ilgisini çekmenin yanı sıra tüylerini diken diken edip onları ürpertir. Sırf kastan oluşan Asta'yı başlarda izlerken biraz sinir olabilir hatta animeyi kapatabilirsiniz ama bir yerden sonra insan alışıyor aşırı derece de heyecanlı olan Asta, sürekli bağırarak çevresindekileri de izliyenleride bir süre rahatsız etse de kendisini sevdirmeyi de biliyor.
Black Clover Asta, Asta

Anime Hakkında

Çizimlerin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Müziklerini ise  beğendim. Karakter çeşitliliği yeterince fazla.
Anime'yi Naruto,My Hero Academia izliyenlerin severek izleyeceği bir anime çünkü fazlasıyla benzer animeler.
Astanın, neden büyü gücü olmamasıyla ilgili  fazla teori var. Ama benim teorim, bence Yuno'nun kolyesi yüzünden bu kolye Yuno için  değerli ve boynundan hiç çıkarmıyor. Asta'nın tüm gücünü çevresindekilerin de az da olsa büyü gücünü emdiği için bu kadar güçlü olduğunu düşünüyorum.

Black Clover Tüm Karakterler
NOT
Bence, Mangası Animeden daha güzel bu yüzden ben mangasını okumayı daha fazla seviyorum manganın, çizimleri daha iyi animeye göre ve okuması daha zevkli.
Devil Asta,Black Clover, Anime İnceleme

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerli
-Eksiklerimi Yazarsanız Gelişmemize daha fazla katkı sağlayabilirsiniz
Fikirlerinizi Belirtin.