Hell's Paradise - Jigokuraku Anime Karakterleri - AnimeG

Hell's Paradise - Jigokuraku Anime Karakterleri

Hell's Paradise - Jigokuraku Anime Karakterleri

Hells paradise anime karakterleri

Şüphesiz ki 2023 animeleri arasından sıyrılıp kendine zirvede yer bulan anime yapımlarından oldu. serinin 2. sezonu duyurulmamasına rağmen çoğu izleyeci 2. sezonu seri bitmeden bekleme başladı. Nedir bu animeyi diğer animelerden ayıran konusu ve karakterleri. 
Jigokuraku anime karakterleri

Hell's Paradise: Jigokuraku anime konusu:

Hell's Paradise: Jigokuraku" hikayesi, edebiyat tarihindeki suçlular ve mahkumlar için özel bir adaya sürgün edilen bir grup suçlu etrafında döner. Ada, ölümsüzlük iksiri olan "Aurora Çiçeği"nin gizemini ve arayışını içerir. Ana karakterimiz olan Gabimaru, bir suikastçıdır ve ada halkının ölümsüzlük iksirini bulmalarına yardım etmek için bir görev alır. Bu arayış sırasında ona eşlik eden diğer mahkumlarla birlikte, tehlikeli yaratıklarla, düşmanlarla ve iç çatışmalarla karşılaşır.

Hell paradise - Anime izlemeye değer mi
Hell's Paradise: Jigokuraku", ağır çizimleri, bolca aksiyon sahneleri ve karanlık atmosferiyle tanınır. Hikaye, fantastik öğeler, şiddetli çatışmalar, karmaşık karakterler ve derinlikli bir evren içerir.Manganın animesinin uyarlanması ile birlikte manga ya olan ilgide yükselmiş durumda. Jigokuraku insan doğasını ve ölümsüzlük konularını ele alan başarılı bir yapım izlemeye değecektir.
Jigokuraku anime karakterleri

Hell's Paradise ya da bilinen diğer adıyla Jigokuraku anime karakterleri.

kısaca karakterleri tanıtmak gerekirse
adaya ölümsüzlük iksiri için gönderilen suçlular başta iğrenç insanlar olarak gösteriliyorken hikayenin ilerleyen kısımlarında insanların sempati duyması için karakterlerin dram dolu geçmişleri de anlatılıyor böylece diziyi izleyenler ve anime karakterleri arasında daha derin bağlar kurması sağlanmış. bu derin drama çukuruna dalmaya kalkarsak her karakter için yüzlerce cümle yazılması gerekecek. bu yüzden tüm karakterleri sadece yüzeysel inceleyeğim.
  1. Gabimaru

    Hikayenin ana karakteri olan Gabimaru, kendi kötünün en iyi suikastçısıdır. karanlık bir karaktere sahip katildir. Kana susamışlığı ve keskin yetenekleriyle ün kazanmıştır. İdam edilme cezası yerine, adada bulunan Aurora Çiçeği'ni bulma göreviyle sürgün edilir. ayrıca ruhsuz, içi boş gabimaru olarakta bilinir.


  2. Yamada Asaemon Sagiri

  3. Jigokuraku Sagiri

  4. Sagiri, Yamada ailesinin 9. jenerasyon üyesidir ve ölüm cezalarını uygulama görevini üstlenmiştir. Ölümsüzlük iksiri elde etme amacıyla Gabimaru'nun yanında gönderilen Asaemonlardan biridir.

Yuzuriha

Yuzuriha hells paradise


Tıpkı Gabimaru gibi güçlü bir ninjadır. ninja sanatları ve ninja silahları kullanmakta ustalaşmıştır. çevikliği, hızı ve kurnazlığı ile ön plana çıkar. sıradan bir hayat yaşamak suçlarının bağışlanması için keşif ekibine katılmıştır. serinin başında birini öldürdüğü için iki gözlemcisi olmuştur.
  1. Tamiya Gantetsusai

  2. Tamiya Gantetsusai


  3. Tamiya ailesinin 7. jenerasyon üyesi olan Gantetsusai, korkunç bir dövüşçüdür. Güçlü saldırı ve savunma yeteneklerine sahiptir ve kendisine özgü bir silah olan devasa bir kılıç kullanır. ayrıca kılıç ejderhası olarak da bilinir


  4. Aza Chobe


  5. Aza Chobe

  6. acımasız bir savaşçıdır ve haydut kralı olarak bilinir. şoğun un vaati olan işlediği suçların temizlenmesi için keşif ekibine katıldı.


  7. Shion: Gözleri olmayan gizemli bir karakterdir. Fiziksel açıdan oldukça yeteneklidir ve hareketlerinde son derece hızlı ve çeviktir. Dövüş becerileri oldukça üst düzeydedir ve bıçakları ustalıkla kullanır. katı ve ciddi bir karaktere sahiptir.


  8. Nurugaiha: serinin en masum karakteri suçlular arasında bulunmasına rağmen seri boyunca karanlık geçmişi olmayan tek karakterdir. çevikliği ve hızı ile öne çıkıyor.


  9. Tensen Yakusha: Yakusha, grup içerisindeki bilge bir karakterdir. İnsanların içine girebilme yeteneği vardır ve bu yeteneği kullanarak bilgi toplar ve hedeflerine ulaşır.


  10. Mei: Tensen sınıfına ait bir Sennin'dir ve daha önceden Lord Tensen'in kardeşi diğer tensenlerin ablasıdır. Rien tarafından isyankar davranışları nedeniyle sürgüne gönderilmiştir. Hōko tarafından bulunup koruması altına alınan Mei, onun kızı olarak Kotaku adasında yaşamaya başlamıştır.


  11. Senta: seride insanları karanlık taraftan çeken biraz daha neşeli moda sokan bir karakterlerden birisi. En azından çoğu zaman. ayrıca şogun, tehlikeli olduğuna inanılan Shinsenkyō adasından Yaşam İksiri'ni elde etmek için idam mahkumularına gözetmenlik yapmak için gönderildi. Senta, Yamada Asaemon gözlemcilerinden biri olarak keşif ekibine katıldı ve suçlu Yuzuriha'yı gözetlemekle görevlendirildi.


  12. Jigokuraku 2. Sezon Hakkında


  13. Shugen Dojin: Dojin i seride görmedik ama 2. sezonda ekranda en fazla yer bulan karakterlerden birisi olacak. Jigokuraku 2. sezonda karakter ön plana çıkacak. Dojin, kendisine öğretilen bilgiyi adeta süpürge gibi emen bir karakter, yapılması gerekeni fazlasıyla yerine getiren çok güçlü bir kılıç ustası hedefi ile arasında kimin olduğu önemli değildir hedefini başarıyla tamamlamak için en ağır önemleri alır. Dojin, inanılmaz güçlü ama aynı zamanda büyük bir baş belası olarak ekrana çıkış yapacak.

Fikirlerinizi Belirtin.