Demon Slayer 3. Sezon: Karakterleri, Çıkış Tarihi - AnimeG

Demon Slayer 3. Sezon: Karakterleri, Çıkış Tarihi

Demon Slayer 3. Sezon: Karakterleri, Çıkış Tarihi

Demon Slayer 3. Sezon: Karakterleri, Çıkış Tarihi
demon slayer 3. sezon

Kimetsu no Yaiba ya da daha fazla bilinen ismiyle Demon Slayer 3. sezonu Nisan ayında vizyona girecek umuyorum ki bu sezon ucundan da olsa Yoriichi Tsugikuni gösterecekler. İlk sezonda büyük bir ivme yakalayan anime dizinin bitmesiyle 3. sezon onayını duyurması bir olmuştu. ilk sezonu izlerken anime nin gazına gelip Demon slayer manga sına bir göz atmıştım ve bir çırpıda mangayı bitirmiştim olacakları önceden bilmek biraz üzse de yine de seri çıkınca güncel olarak takip edeceğim. 

Demon Slayer Karakterleri

Tanjiro Kamado: Dizinin ana kahramanı Tanjirou, ailesi iblisler tarafından öldürüldükten sonra iblis avcısı olan kararlı bir genç çocuktur. Bir iblise dönüşen küçük kız kardeşi Nezuko'yu kurtarmaya kararlıdır. Kılıç ustalığında yeteneklidir ve güçlü bir adalet duygusuna sahiptir. Ayrıca iblislerle savaşmak için kılıcı Nichirin Blade'in gücünü kullanma konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir.

tanjiro kamado


Nezuko Kamado: Tanjirou'nun küçük kız kardeşi, ailesinin öldürülmesi sonrası şeytana dönüşür. Ancak insanlığını korur ve iblis e dönüştükten sonra Tanjirou tanımış ve saldırmamıştır. Güçlü bir iblis savaşçısıdır. ve iblis olmasına rağmen hem kendini kontrol edebilir hem de iblis özelliklerini kontrol edebilir.

nezuko, demon slayer nezuko

Inosuke Hashibira: Vahşi ve sert bir genç adam, aynı zamanda deli bir iblis avcısıdır. iblisleri hissetme yeteneğine sahiptir ve beceriklidir. Sosyal becerileri ve aşırı hırsı nedeniyle sık sık problemlere yol açar. Kadınımsı görünüşüne takıntılıdır ve güzel yüzünü saklamak için dağda yaşarken avladığı domuzun kafasını yüzünü saklamak için kullanır.

inosuke, demon slayer 3

Zenitsu Agatsuma: Korkak ve kolayca stres altında afallayan genç bir adam ve iblis çok güçlü bir avcısıdır. Korkusuna rağmen, iblislerin varlığını hissetme yeteneğine sahiptir ve beceriklidir. Tanjirou ve Nezuko'nun yakın arkadaşı ve yol arkadaşıdır. Kritik zamanlarda kas hafızası ile elini dahi süremediği bir çok iblisi tek hamlede yok etmiştir.

Tomioka Giyuu: iblis avcısı birliğinden gelen güçlü bir iblis avcısı. Sakin ve huzurlu bir kişiliği vardır ve kılıç sanatında usta biridir. Tanjirou ve Nezuko'nun eğitmeni ve mentorudur. Ayrıca kullandığı teknik su nefesi tekniğidir.

Mitsuri Kanroji: İblis avcısı ve iblis avcı birliğinin en güçlü üyelerinden biri olarak bilinen Mitsuri, iblislerle savaşmak için kullanabileceği güçlü aşk enerjisi ile tanınır. Aynı zamanda becerikli bir kılıç ustasıdır ve adalet duygusu olan güçlü bir karakterdir.

Zenitsu, demon slayer zenitsu

Obanai Iguro: İblis avcısı ve iblis avcı birliğinin bir üyesi. Becerikli bir kılıç ustasıdır ve yılanları kontrol edebilme yeteneğine sahiptir, bu yetenek ile iblislerle savaşır. Ayrıca iyi bir zehir ustasıdır. Görünüşün aksine çok fedakardır.

demon slayer obanai

Sanemi Shinazugawa: Tehlikeli, acımasız bir dövüş tarzına sahiptir. Aynı zamanda kararlı bir karakterdir ve diğerlerini koruma için her şeyi yapmaya hazırdır.

Sanemi, demon slayer sanemi

Gyomei Himejima: İblis avcısı birliğine katıldıktan 2 ay sonra Hashira olmuştur, Taşı kontrol edebilme yeteneğine sahiptir, bu yetenek ile iblislerle savaşır. Aynı zamanda en güçlü hashiradır, merhametli ve sevecen bir karakterdir ve arkadaşlarına derinden bağlıdır. Genç yaşlarından beri tapınakta keşişlik eğitimi almıştır. Benim için arka planı en hüzün dolu karakterlerdendir. :(

Gyomei, demon slayer karakterleri

Muichiro Tokito: Sisi kontrol edebilme yeteneğine sahiptir, bu yetenek ile iblislerle savaşır. Aynı zamanda aşırı umursama bir karakteri vardır. 2 ay içinde hashira olmuş 2 karakterden birisidir. Abisinin ölümü sonrası neşeli karakteri yerine daha durgun bir karaktere bürünmüştür.


Shinobu Kocho: böcekleri kontrol edebilme yeteneğine sahiptir, bu yetenek ile iblislerle savaşır. Aynı zamanda merhametli ve ilgili bir karakterdir ve diğerlere yardım etmeye adanmıştır. Ailesi iblisler tarafından öldürdükten sonra Gyomei tarafından kurtarılmıştır. Ayrıca diğer Hashiraların aksine kılıcını kesmek için değil delmek için kullanır böylece kılıcının üzerinde ki zehri iblislere çok daha kolay aktarır.

demon slayer karakterleri

Muzan Kibutsuji: Serinin ana kötü karakteri olan Muzan, iblislerin lideridir ve Nezuko'nun iblise dönüşünün sorumludur. Güçlü ve acımasız bir karakterdir ve hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapar. Bana göre aslında biraz korkak bir karakterdir. ölümden o kadar çok korkuyor ki ölümsüzlük için yapmayacağı herhangi bir şey yok. diğer bütün iblisler ölüm anlarında eski anlarını hatırlayıp hüzün ve mutluluk arasında bir kayboluşta yok olurken Muzan öldükten sonra bile ölümsüzlüğü kovalama derdindeydi.

demon slayer muzan


Akaza: Serinin üst düzey iblislerinden biri olan Akaza, acımasız bir dövüşçüdür ve güçlü yeteneklerine sahiptir. Aynı zamanda Muzan Kibutsuji'nin sadık bir hizmetkarıdır.

Akaza, demon slayer akaza

Yoriichi Tsugikuni: Seriyi okuyanların anime de görmek istediği ilk karakter sanırım Yoriichi dir sanırım. Eski bir iblis avcısı ve birlik liderinin babası. Kendi kullandığı kılıcın becerisi mükemmel, aynı zamanda geleceği görebilme yeteneğine sahiptir. Akıllı ve merhametli bir karakterdir ve diğerlerini koruma adına ne gerekirse yapar. 10 Yaşından ölümüne kadar kendisine denk hiçbir varlık yoktu. İblislerin lideri canavar muzan bile kendisinin değil asıl canavarın yoriichi olduğunu dile getirmiştir. öyle de alfa bir abimiz işte.

Yoriichi, demon slayer karakterleri


Demon Slayer 3. Sezon Çıkış Tarihi

Anime nisan ayında 3. sezonu yayınlamaya başlayacak.

Demon Slayer Konusu

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, 2016 yapımı bir Japon manga serisidir ve 2019 yılında anime uyarlaması yapılmıştır. Seri, şeytanlarla mücadele eden genç bir kahraman olan Tanjirou Kamado'nun hikayesini anlatır.

Anime, aksiyon, fantezi ve shounen türlerinde olup, izleyicileri sürekli gerilim ve aksiyon dolu sahnelerle etkilemeye çalır. Ayrıca, dizi aynı zamanda karakterler arasındaki ilişkiler ve karakter gelişimi üzerine odaklanır.


Fikirlerinizi Belirtin.