Spy x Family Anime Karakterleri - AnimeG

Spy x Family Anime Karakterleri

Spy x Family Anime Karakterleri

 Spy X Family Anime Karakterleri

Spy x Family anime karakterleri tanıtımıdır.

1-Loid Forger

Spy x Family serisinin ana karakterlerinden biridir. ''Twilight'' kod adı altında casus biri olarak hareket ederek ülkesi için bütün geçmişini bir kenara atmıştır. 


Şuan ki görevinde evli ve bir çocuk sahibi olması gerekiyor. Böylece Yor Briar ile evlenir ve Anya Forger'ın üvey babası olur. 

2-Yor Forger

Spy x Family serisinin ana karakterlerinden biri olan Yor Forger, Berlint Belediye Binası'nda sıradan bir memur olarak çalışırken aynı zamanda ''Thorn Princess'' kod adı altında gizli bir suikastçı olarak bir hayat sürüyor. 

Loid Forger ile farklı amaçlar için evlenirler ve Anya Forger'ın üvey annesi olur.


3- Yuri Briar


Yor Forger'ın erkek kardeşidir. State Security Service de çalışan 20 yaşında biridir. SSS'de ki işini kız kardeşinden bir sır olarak saklar ve dışişleri bakanlığında çalışan normal bir çalışan gibi davranır.

4-Anya Forger

Spy x Family serisinin ana karakteri olan Anya Forger, eskiden Test deneği 007 olarak bilinirdi. Bilinmeyen bir kuruluş tarafından yapılan bir deneyde yaratılmış bir telepattır. 

Loid Forger tarafından evlat edindikten sonra  üvey babasının görevini gerçekleştirmek amacıyla Eden Akademisinde öğrenci olmuştur.


5- Becky Blackbell

Becky Blackbell, büyük askeri üretici olan CEO Blackbell'in kızıdır. Eden Akademiye Cecile House, Grup 3'ün bir parçası olarak katılır ve Anya Forger'ın yakın arkadaşı olur.

6-Damian Desmond

Daiman Desmond, Loid Forger'ın hedefi olan Donovan Desmond'un ikinci oğludur. Cecile House ve Grup 3'ün bir parçası olarak Eden akademiye katılır.


7- Bond Forger
Bond Forger, Forger ailesinin evcil hayvanıdır. Eskiden Denek 8 olarak bilinen Bond, önsezi yeteneklerini kazanmasını sağlayan deneylerde kullanılmıştır.




Fikirlerinizi Belirtin.