Blue Lock Karakterleri - AnimeG

Blue Lock Karakterleri

Blue Lock Karakterleri

Blue Lock Anime Karakterleri 

Blue Lock Karakterleri

Isagi Yoichi
Isagi yoichi, blue lock, blue lock isagi

Yaş: 17
Doğum Günü: 1 Nisan
Boy: 175 cm (5' 9")

Ana kahramanlarımızdan ve seçilen 300 oyuncu arasında bir lise maçında takımı için gol ararken takım arkadaşına verdiği pasla kaleci ile 1-1 kalmasını sağlar fakat takım arkadaşı golü kaçırmasıyla turnuvaya veda ederler. Verdiği pastan dolayı pişman bir şekilde dönen isagi evde  blue lock projesine davet edildiğini öğrenir ve tüm hayatı o andan itibaren değişir.


Bachira Meguru

Bachira Meguru

Yaş: 17
Doğum Günü: 8 Ağustos
Boy: 176cm
Sevmedikleri: Mozuku
Silah: Top Sürme

Animenin bir diğer ana kahramanı. blue lock projesinde yer alan 300 oyuncudan birisi. Top sürmekte yetenekli olağan üstü yeteneği hiç çaba göstermen en iyi yerlere gelmesini sağlamış. çaba göstermenin gereksiz olduğunu düşünen bir tip. ta ki blue lock ile tanışana kadar.


Chigiri Hyouma

Chigiri Hyouma



Chigiri Hyouma, Blue Lock serisindeki ana karakterlerden biridir. Futbol oynarken  dizini sakatladı ve kendi silahı olan deparı kısıtladı. Korkusunu bırakıp özgürce oynamak ve Japonya'nın 1 numaralı forvet oyuncusu olmak için Blue Lock Projesi'ne katıldı.

Chigiri, yoluna çıkan herkesi kolayca geçebilecek son derece hızlı deparları ile ön plana çıkıyor.


Kunigami Rensuke

Kunigami Rensuke


Kunigami Rensuke forvet olma hayaliyle yanan sıcak kanlı bir forvet. futbol süper kahramanı olmayı istiyor ve aksini söyleyen herkesi ezmeyi planlamakta. 

Sol ayağında ki bitirici vuruşları ile ön plana çıkıyor. 

Ayrıca Blue Lock Projesi'nin bir parçası olarak seçilen orijinal 300 forvet arasında 50. sırada yer aldı.




Ego Jinpachi

Ego Jinpachi


Blue Lock Projesini başarılı kılmak için seçilen genç koçtur. Japon futbol takımını ego eksikliğinden dolayı benimsemiyor ve bu eksikliği  Blue Lock Projesinde katılımcılarına gerçek egonun ne olduğunu öğretmeye ve dünyanın en iyi forvetini ortaya çıkarmaya geliyor.



Shoei Baro

Shoei Baro


Baro, her zaman sahanın yıldızı olmaya çalışan çok bencil ve kibirli bir forvet tipidir. bu kibri genelde onu yüceltse de sadece 1 sefere de mahsus olsa onu geri çekmiştir bir anlık gafletten sonra sahanın kralının kim olduğunu hem dostlarına hem düşmanlarına göstemiştir.

Manga da daha nicesi mevcut ama anime sanırım ilk dörtlü önce çıkacak gibi mangaya göre bir ilerleme söz konusu olursa favori sahnem olan baro ve isagi sahnesini animede izlemeyi çok isterim :)

1 yorum

  1. Mesela neden gagaları, haruhaya ve diğer karakterler yok onlarıda eklermisiniz

    YanıtlaSil