Baki Yeni Sezonu Duyuruldu - AnimeG

Baki Yeni Sezonu Duyuruldu

Baki Yeni Sezonu Duyuruldu

Baki Yeni Sezonu Netflix'te Yayınlanacak

Baki 2. Sezon Duyuruldu

Yeni Baki Anime 2. sezon Netflix’te Yayınlanacak. Akita Shoten’in Weekly Shounen Champion dergisinin bu yılki 16. sayısı Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Keisuke Itagaki Baki’nin yeni anime sezonunun ikinci prodüksiyonunun, New Grappler Baki (New Grappler Baki: In Search of Our Strongest Hero) mangasına yeşil ışık yaktığını açıkladı. Netflix bir kez daha yeni sezonu piyasaya süren ilk özel platform olacak.




Netflix Japonya’da 25 Haziran’da ilk anime sezonunu yayınladı ve 17 Aralık’ta final yapan anime 26 bölüm olarak yayınlandı. Netflix, 18 Aralık’ta Japonya’nın dışındaki ilk 13 bölümü, ardından Salı günü ilk sezonun ikinci yarısını yayınladı.

Yeni Baki Anime Konusu

Baki 2. Sezon Konusu:


Kahraman Baki Hanma, dünyadaki en güçlü savaşçı olan babası Yujiro Hanma’yı geçecek kadar güçlü olmaya tamamen yoğunlaşmış durumdadır. Dünyanın en şiddetli ve acımasız ölüm sırasındaki mahkumlardan beşi Baki ile yüzleşmek için toplanır. Amaçları yenilgiyi tatmaktır – eşsiz güçleri ve yetenekleri onları hayattan sıkılmaya sevketmiştir ve Baki’yi onları ezip, tamamen ezebilecekleri umuduyla ararlar. Bu krizde, diğer yeraltı savaş sanatı savaşçıları Baki’nin yanında savaşmak için toplanır: Kaoru Hanayama, Gouki Shibukawa, Retsu Kaioh ve Doppo Orochi. Şiddetli ölüm cezası mahkumları ile Baki ve arkadaşları arasında epik bir gösteri başlar!


Toshiki Hirano (Rayearth, Dangaioh, Magic Kaito: Fantom Hırsızı Çocuk) ilk anime sezonunu TMS Entertainment’da (Lupine III, ReLIFE) yönetti. Fujio Suzuki (Shin Getter Robo – Neo Getter Robo, 009-1, Yeni Getter Robo) karakterleri tasarladı. Dizinin senaryolarından Tatsuhiko Urahata (DNA², Hiçbir Yerin Ortasında Ufuk, Tsuredure Çocukları) görev aldı.
Baki Tanıtım.
Fikirlerinizi Belirtin.