Rust'a Yeni Bir Erzak Kaynağı Geliyor - AnimeG

Rust'a Yeni Bir Erzak Kaynağı Geliyor

Rust'a Yeni Bir Erzak Kaynağı Geliyor

Rust'a Devasa Gemi Geldi.

CCSC Lazarus, Rust Cargo Ship
Hayatta kalma oyunları arasında yer alan Rust, çıktığı günden beri sevilen ve sıkça oynanan oyunlardan biri. Yapımcısı Facepunch Studios, durumun farkında olmasıyla beraber yapıma sürekli güncellemeler getiriyor ve oyuncuların isteklerini çoğu zaman karşılamaya çalışıyor. Son güncellemelerden birisi ise bir geminin harita etrafında dolaşması oldu. Peki bu oyuncular için ne demek?

Gemi hem hazine hem de zehir barındırıyor.

CCSC Lazarus adlı bu gemi, bir oyun günü içerisinde üç veya dört kez oyuncuların yakınına yaklaşacak ve erzak sağlayacak. Bu erzaklar arasında sorunsuz çalışan silahlar, yiyecekler, giysiler ve elbette eşya yapımında kullanılan materyaller de bulunacak. Her ne kadar başta iyi gibi gözükse de, geminin yaklaştığını haritadaki herkes kolayca duyabilecek ve herkesin haritasında belirecek.

Kıyıya 200 metre gibi bir uzaklıkta bekleyecek olan gemiye herkesin erişimi olacak. Yani erzak için bir nevi ölüm kalım meselesi denebilir. Gemide aynı zamanda toksik ve radyoaktif maddeler de bulunacak. Oyuncuların özellikle hangi erzakları veya kutuları alacaklarına önceden dikkat etmesi gerekiyor.

The Cargo Ship güncellemesi şu an yayında ve Rust'ın Steam versiyonuna sahipseniz indirme kolayca başlatılabilir.
Fikirlerinizi Belirtin.