Anime İncelemesi Handa-kun - AnimeG

Anime İncelemesi Handa-kun

Anime İncelemesi Handa-kun

Animenin Türü: Okul, Komedi
Yapım yılı: 2016
Anime Puanım: 8
MAL Puanı: 7,46
Bölüm Sayısı: 12
Handa Kun, Handa

Anime İncelemesi Handa Kun

Handa kun, severek izlediğim barakamon'un ana karakterlerinden biri olan Handa Seishu’nun lise yıllarına dönüyoruz. anime barakamon'un öncesini anlatıyor.
Barakamon'u izlediyseniz zaten Handa'nın kim olduğunu biliyorsunuzdur. ama daha önce Barakamon'u izlememişler için kısaca bir özet geçeyim. Lise yıllarından beri oldukça ünlü olan bir kaligrafi ustası, aşırı utangaç ve arkadaş edinmekten korkan birisi.
Handa kun, Barakamon

Animenin Konusu

Bu Kısım Spoiler içerir
Handa, tüm herkesin ondan nefret ettiğini düşünse de aslında okulun en popüler çocuğu fakat olaylar handa'ya gelene kadar o kadar karışıyor ki handa, herkesin ondan nefret ettiğini düşünüyor. kendisi o kadar popüler ki "Handa gücü" adında  bir takımı var fakat her şey'den bir haber kendisi. yaptığı her hareket istemeden de olsa onu çok iyi gösteriyor söylediği her cümle onu kurtarıyor diye bilirim diğer okullardaki öğrenciler bile handanın emrine girmek için onun okuluna geliyor. Kısaca; Aşırı şanslı fakat bunun farkında değil, herkesin ondan nefret ettiğini düşünüyor ama durum bunun tam tersi.

Birazda "Handa gücü" Takımından bahsedeyim ekip 4 kişiden oluşuyor. tabii gizli üyeleri saymazsak.
Handa kun, Aizawa, Reo, Tsutsui

Handa Gücü Takım Üyeleri

Reo Nikaido: Çeşitli dergilerde modellik yapmasına rağmen handa'ya yenildi ve yine yanlış yorumlanan bir olayla handanın ekibine girmiş bulundu.

Aizawa Junichi: Okulun en zekisi, doğal olarak ekibinde Handa'ya olan hayranlığı başkanlık seçimini yanlış yorumlanması sayesinde oldu. zaten sürekli böyle yanlış anlaşılmalar sayesinde kuruluyor bu ekip

Tsutsui Akane: Çocukluğunda kıza benzediğinden çok fazla zorbalığa maruz kalan Tsutsui kendini değiştirme karar verir ve büyük bir değişim geçirir. mahalledeki tüm zorbaları temizledikten sonra okula gitmek için bir neden bulamamıştır ta ki Handa'yla tanışana ve olayları yanlış yorumlayana kadar
(Bu adamın hikayesi çok komik. erkekler bunu sevimli buluyor burada zorbalık yok gibi görüne bilir ama bu erkeklerin kız arkadaşları Tsutsui Sıkıştırıp "erkek arkadaşımın kafasını karışma, sürtük" diyerek tehtit ediyorlar.

Kondou Yukio: Ekibin tek normal karakteridir. Handa'nın Hareketlerinden ne kadar şüphelense'de yinede Handa tarafında bir çok kez şaşırtılmış. 

Bahsetmeye değer "Handa gücü" Destek ekibi
Eraser (Silgi), Kütüphaneci Kız, ve Sahte Handa.

Anime Çizimleri: Çok mükemmel değil yani ben barakamon'un çizimlerini daha kaliteli bulmuştum ortalama bir çizim kalitesi diyebilirim. bunun sebebi animenin. sürekli okul ortamında geçmesi olabilir.

Müzikler: Şimdi düşününce aklımda tek bir tını bile yok animeyle alakalı yani öyle iyi bir müziği olduğunu söylemem, En azından açılış ve kapanış için.
Fikirlerinizi Belirtin.