Karabacak Sanji Jump Force'a Ekleniyor (Sanji Vinsmoke) - AnimeG

Karabacak Sanji Jump Force'a Ekleniyor (Sanji Vinsmoke)

Karabacak Sanji Jump Force'a Ekleniyor (Sanji Vinsmoke)

Kara Bacak Sanji Jump Force'a Ekleniyor
Anime hayranlarını heyecanlandıran Jump Force'a iki yeni karakter daha duyuruldu. One Piece serisinde Hasır Şapka Korsanları'nın aşçısı Karabacak Sanji'nin yanında Luffy'nin düşmanı Marhsall D. Teach yani Kara Sakal, isimli karakterler oyunda oynanabilir olacak. Daha öncesinde One Piece'ten Kılıç ustası Zoro'yu ekleyeceklerini belirten yapımcılar, One Piece hayranlarının dikkatini çekmek istiyor.
Sanji Vinsmoke, Sanji, Jump Force

Sanji ve Kara Sakal, Jump Force'a eklenecek

Son çıkan One Piece Burning Blood oyununa benzeyen oynanışı  sayesinde kendi içerisinde özel kombolar barındıran yapım, ünlü anime karakterlerini çarpıştıracak. BleachDragon BallNaruto ve Death Note gibi efsanevi serilerden karakterleri oyuna ekleyen geliştiriciler nasıl bir yapımla karşımıza çıkacakları merak konusu.

Ayrıca seride gördüğümüz karakterlerin özel güçlerinin çoğu, oyunda kullanılabilir olacak.PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkacak olan yapım, maalesef Nintendo Switch'i es geçiyor. Diğer anime oyunlarına göre daha realistik bir grafik yapısında olan oyun, bakalım satış anlamında başarılı olacak mı? Hep beraber göreceğiz.
(Bence bu oyun tutar)
Fikirlerinizi Belirtin.