En İyi Ücretsiz 5 Steam Oyunu - AnimeG

En İyi Ücretsiz 5 Steam Oyunu

En İyi Ücretsiz 5 Steam Oyunu

 En iyi 5 Ücretsiz Steam Oyun

1-Warframe


Warframe, En iyi ücretsiz oyunlar,warframe inceleme

Warframe 2013 de çıkmış olsa da günümüzde yani 2018 de hala oyun güncellemeler alıyor. Oyuna sürekli yeni görevler geliyor tüm görevleri tamamlamış ve ne yapacağını bilmeyen oyuncular için. Oyun kesinlikle inanılmaz çünkü ücretsiz olmasının yanında muhteşem grafik ve seslendirmeleri var oyun türkçe alt yazısı ve türkçe arayüzü bulunmakta ne oynayacağınızı bilmiyorsanız ya da arkadaşınızla beraber bir oyun oynamak istiyorsanız bu oyun iyi bir seçenek olur.

2-Paladins

Paladins,Oyun İncelemesi,Oyun Önerileri
Oyun eğlencesinin yanında overwatch satın almak isteyip alamayanlara bir çeşit aparatif olabilir ama sırf bu yüzden oynanabileceğini sanmıyorum. Oyunda vuruş hissini hissedebiliyorsunuz özellikle nişancıysanız. Bu tarz oyunlardan çok fazla bulunmasına rağmen kendini kabul ettirmiş nadir ücretsiz oyunlardan. Arkadaşlarınızla oynayabilir ya da tek takılabilirsiniz. Oyun çok fazla oynanmadıkça sıkılacağınızı sanmıyorum günde 5-6 saat aynı oyunu oynamak istiyorsan bu oyun bir yerden sonra oyun sıkabilir.

3-War Thunder
War Thunder,Oyun Önerisi,En iyi ücretsiz oyunlar

War Thunder’da büyük bir harita ve bu harita da uçak tankların yarattığı kaosun yanı sıra oyunda muhteşem grafikler,gerçekçi oynanış,inanılmaz bir atmosfer bekliyor. oyun zor yani ilerlemek kolay değil bu yüzden bence oyun P2W ama para basmadan da eğlenilecek zaman öldürecek oyunlardan olduğunu düşünüyorum
4-Dota 2
Dota-2 oyun önerisi,ücretsiz oyunlar

DOTA ilk çıkışında çok fazla linç edildi bunun sebebi oyunun haritasının Warcraft a benzemesiydi ama (Oyun zaten bir zamanlar Warcraft 3 te bir haritaydı herkes bu haritayı oynamaya başlayınca kendi başına oyun yapılması kararı alındı) kısa süre sonra oyun popüler olunca söylentilere kimse kulak asmamaya başladı oyunu kendim pek fazla oynamadım ama oynanışı güzel kendi ama oyuna yeni başladıysanız oyun sizi çok yoracak itemleriyle oynanışıyla ama bir zaman sonra buna alışıyorsunuz ve çok rahat olarak oyunu oynayabilirsiniz.
5-Deceit
Deceit,Deceit Ücretsiz oyun
henüz çok yeni olmasına rağmen gayet oynanabilir (4 Mart 2017) korku,macera ve aksiyonun bir arada bulunduğu bu oyuna bir tesiste başlıyoruz ve 6 kişiyiz aramızdan 2 kişi hastalıklı. Masumların görevi hastalıklı olanlardan kaçmak ve ya onları haklamak. Hastalıklı insanların görevi ise kan içerek yaratığa dönüşmek böylece insanlara hastalığı bulaştırmak.Oyun henüz yeni bu yüzden bazen oyunda güncelleştirmeler oluyor  ülkemizde de bayağı sevilen bir oyun haline gelen deceit arkadaşlarınızla oynandığında daha eğlenceli hale gelen yep yeni bir oyun. 


Listede'de olması gereken başka bir oyun varmı sizce 



Fikirlerinizi Belirtin.