Anime Önerisi Made in Abyss Ve 2. Sezon Duyurusu - AnimeG

Anime Önerisi Made in Abyss Ve 2. Sezon Duyurusu

Anime Önerisi Made in Abyss Ve 2. Sezon Duyurusu

Anime Önerisi Made in Abyss


Anime Türü : Dram, Macera, Bilim Kurgu, Gizem
Yapımcı : 
Kinema Citrus
Bölüm Sayısı:13
My Animelist Puanı:8.9
Benim Puanım:8
Made in Abyss Anime incelemesi, anime önerileri

Konusu

Dünya üzerinde keşfedilmemiş tek bir nokta kalmıştır orasıda abyss dir devasa bir uçurum olan abyss(Uçurum) değişik bir mağara sistemi bulunduran bu uçurum  katmanlar halinde dir ve laneti vardır katman sayısı arttıkça lanetin gücü de artmaktadır örneğin birinci katmanda bu lanet etkisi kusmakken 6. katman kesin ölüm ya da fiziksel bir dönüşümle sonuçlanır.
katman sıralaması gibi bu katmanlara inecek kişilere mağara akıncıları denirdi, mağara akıncılarının en cesur ve yeteneklilerine ise beyaz düdük denirdi.

Made ın abyss,abyss,reg,riko
Abyss derinliklerinde doğan Riko Annesi Gibi (Yokedici Liza) gibi beyaz düdük olmayı istemiş ve abyss derinliklerini keşfetmeyi düşünmüştür. Ama  acemi bir kırmızı düdük olduğu için buna izin verilmemektedir. Sadece ilk katmanda arama yapılmasına izin verilen Riko ilk katmanda olmaması gereken Kızıl Akçene'yi görür ve Akçene Arkadaşı Natt'ı yemek üzereyken, düdüğünü çalarak canavarın dikkatini kendine çekmiş, ve  canavar tarafından köşeye sıkıştırıldığı zaman hayatını kurtaran büyük bir ışın görmüş bu ışın Kızıl Akçene Vurmuş ve Kızıl Akçene Kaçmıştır. Böyle bir ışığı daha önce görmeyen Riko, ışığın kaynağını takip eder ve bir robotla (Reg) tanışır. bir şekilde bu robotu da yetimhaneye alan Riko, Annesinin (Yokedici Liza)  kaybolduğu haberini alır ve annesinin yüzüğünü ve bir not alır notta; Annesinin Abyss derinliklerinde olduğu yazmaktadır Abyss derinliklerine inmek isteyen ve bunu arkadaşlarına anlatınca gitmemesi için onu uyaran arkadaşlarına kulak asmayarak aşşağı inmeye karar alır, o sırada Reg'de gelmek istediğini söyler. Böylece Abyss derinliklerine doğru olan macera başlar...

Çizimleri ve Müzikler

Animenin Açılış ve Kapanış Müziklerinde Özel bir yanı yok. Anime içerisinde müzikler gayet iyi ama bir kaçı vasat
Çizimler benim sevdiğim bir tarz değil ama anime boyunca bundan hiç rahatsız olmadım. Çizimleri kaliteli zaten izlerken bunu anlayacaksınız.

NOT Animenin 2. sezonu onay aldı. 2. Sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz

Made ın abyss, ozan, hablog, White Whistle
Whistle, kırmızı düdük, beyaz düdük, made in abyss
Fikirlerinizi Belirtin.